Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 朗豪坊"這兒”有girl friend實物睇。

$1380係EB最喜歡嘅進取價,祇有高出,不會低賣,加上自稱用心開發BODY〈但其實每次都效果差〉:70:,再加上今次最重皮旱有下決定植髮,連同電影+俏像版權,絶對會超出往常底價,Bill心明玩獨家品牌這道理,有愛就買,無愛他亦不在乎,條數他最清楚。:75:申報:本人就是因對角色有愛,就算明知產品問題多而不止一次中招嘅人版。:unhappy:雖然對劉小姐興趣一般,但較似樣嘅女頭雕又真少有,學Ching話,除頭雕以外其實BODY丶衫丶鞋全部都要配過,加埋絶對貴過一隻HT1:4Batman,値嗎???:?
回復  Gretzky99
師兄,數學題?我唔係寸咀,想問清楚你係咪漏括號一

(700-800)+500=400
558558 發表於 25-10-2012 11:37 PM

大大, 你攪錯, 佢係指 700至800, 不是700減800, 所以佢無計錯.  (你睇番樓主的估價便明白.)
頭像被屏蔽
其實唔知係咪燈光問題,有啲恐怖片feel!:69:
大大, 你攪錯, 佢係指 700至800, 不是700減800, 所以佢無計錯.  (你睇番樓主的估價便明白.)
Smarties8 發表於 26-10-2012 05:01 AM

THX, 我知 Gretzy99大大 的原文
只是幽EB一默,
隻手好唔掂喎....
darknight 發表於 25-10-2012 11:26 PM

隻手好唔掂喎.... x 2
真系送都无人要~
頭60分
body 0分
:72:
睇下現貨點先買個頭
再笑勁D會好D
件衫好趕客...
回復 18# hongwohse

:58:等師兄包膠
用左ttl既body?:66::66:
頭像被屏蔽
都係龍珠女似D。~~~~
回復 18# hongwohse

有得訂了嗎?係Enterbay門市?Below 1k 1 will buy.
回復 1# apollovin
第一眼望埋去有d驚嚇feel.........
Enterbay 都係算吧啦...........