Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂出太空保衛者,齊齊討論一下 (3月1日 #341 UPDATED)

錯過 Y 記, 今次一定唔會錯過
杉原杏璃 發表於 26-10-2012 07:53 PM

冇買 Y 記唔係損失! 我一開盒拎上手以為條腰可以"檸", 點知一"檸", 條腰就斷!:50: 拎返去換, 咁又肯換俾我. 今次第二隻小心玩, 點知玩完飛機, 想合体返之後 "ka" 一聲條腰又斷!:55:  我有砌開模型架大佬! 唔好話我玩得粗呀!:53:

所以今次笨大出一定會買! 幾多錢都要買:79:
圖轉五字頭耗子大大
taifat 發表於 26-10-2012 03:54 PM

y記有26cm高, 依隻睇相最少有24cm...(五字頭耗子說大約有30cm高..我相信應該高不過大帝六神頭頂高度-約26.5cm高)
唔過二千都一定必入!!
無法子,呢個細個時o既榮耀!
笨大出得好,當年唔買Y記果然係同佢無緣,呢隻唔同,一睇合晒眼緣!:handshake:
必入,吾知幾時開訂~~~~~~~~~~~:shiny:
Haran74 發表於 26-10-2012 04:03 PM

圖右下角好似會跟埋架飛機仔一齊出...
我咕$1,480到啦,
但係之前吾係話出"多拉達7"的嗎?????
無左影!!!!!
圖右下角好似會跟埋架飛機仔一齊出...
mmwmseal 發表於 27-10-2012 12:40 AM

我諗你一定仲係好後生定喇! 冇睇過套卡通啦!:58: 右下角係分体再組合的飛機 mode 呀! 同 Gundam Wing 果隻爬底就變飛機咁上下呀! 如果 CHing 你係講架訓練用子母機就係張相度唔見有講過! 如果笨大獨立出隻子母機, 我都一定入埋! 暈限都冇所謂! 想當年架 poppy 合金子母機係我的怨念! :31:
回復 83# hondacl7

係最角落果架...
我開心唔係佢出呢隻, 係佢呢個系列無死到, 仲在生. X 3, 同埋有機會再出光速電神:61:
回復  hondacl7

係最角落果架...
mmwmseal 發表於 27-10-2012 01:13 AM

見到啦! 就係我講果架訓練用子母機啦! 咁應該係好似 Titans 3 果架飛機仔咁跟埋! 如果架子母機仔都可以做到好似卡通咁識分體就好啦!:35:
你自己扭斷間玩具舗同肯換比你,邊間甘好,等我以後只幫襯佢,
冇買 Y 記唔係損失! 我一開盒拎上手以為條腰可以"檸", 點知一"檸", 條腰就斷! 拎返去換, 咁又 ...
hondacl7 發表於 26-10-2012 09:59 PM
你自己扭斷間玩具舗同肯換比你,邊間甘好,等我以後只幫襯佢,
gunbaron 發表於 27-10-2012 10:03 AM

我話一拎上手樓兩野就繼左! 我地呢度外星文化係有爛必換的:he:
呢隻唔中~~~~~~~~~~:73:
頭像被屏蔽