Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂出太空保衛者,齊齊討論一下 (3月1日 #341 UPDATED)

真係等咗好耐, 必入 :$
如果出, 我實買... 雖然條LINE好似就死咁樣, 但係我寧願佢慢工出正貨...
そして撮影禁止ながら
久々の超合金魂アイテムの参考出品がございました。好きだっ!
超合金魂 惑星ロボ ダンガードエース【参考出品 撮影禁止】
そ&#123:$75;て撮影禁止ながら
久々の超合金魂アイ ...
stonekeung01 發表於 26-10-2012 02:12 AM

Good ah!
呢隻必入~~~
希望唔好太大隻就得
ckchan123 發表於 26-10-2012 01:13 AM

X 2       
雖不是最愛角色,亦未必會買.但知合金魂line未完..真係好開心.一向覺得y記果隻太大隻,另希望今次bandai能加埋sr可動技術落去.外型來講bandai好少失手,所以我都抱住一個幾高的期望睇佢呢次出成點..最後..如笨大可出子母機(其他公司出過),咁即一d人地出過既機體,笨大都有機會番出..點睇都係一件好事:73:
學以前咁,一年出一至兩隻最好:43:
好LAW, 終於有消息, 唔係收左皮, 安樂曬.

好彩之前無入群雄個一隻, 很久之前隻電鍍版好平都無入, 都係合金魂好D.
好LAW, 終於有消息, 唔係收左皮, 安樂曬.

好彩之前無入群雄個一隻, 很久之前隻電鍍版好平都無入, 都係合 ...
馬仔 發表於 26-10-2012 10:34 AM

同感, 群雄果隻始終擺就靚, 但冇得點玩同擺動作, 呢家野都係笨大搞好D
頭像被屏蔽
“正!”, Y 記嗰隻我都冇入,因為嫌佢有啲鈍,而家B 記出, 靜待佳音!:D
呢隻我唔熟。。。。。。。但今時今日沒有其他合金/robot可選擇的情況下,到時都可能會無奈地買來止渴咯。。。。:67:

唔明白點解笨大唔出D更多人認識而又沒有其他廠出過的robot,我只覺得生產這個太空保衛者成本低一點(線條和變形構造簡單、顏色比較單調),利潤好賺一點咯。
正 ar :shiny: 雖然已入y 記果隻, 但呢隻都必入 :$
呢隻我唔熟。。。。。。。但今時今日沒有其他合金/robot可選擇的情況下,到時都可能會無奈地買來止渴咯。。 ...
gazza1211 發表於 26-10-2012 12:07 PM

唔理咁多, 佢只要唔係出D騎騎呢呢既 (例如 KING JOE) 都盡量支持, 最緊要唔好死 line繼續出, 同時想笨大知道仲有市場, 佢再版以前既合金魂係無任歡迎既