Toysdaily 玩具日報

[其他] DX12最新拎貨日期~

我前晚立左一眼張單...希望冇睇錯...

我怕我攪錯左......比個call 叫我拿batpod
各ching ..等我問下HT 先...sorry 各ching ..冇心攪到大家
...
滴滴仔 發表於 30-10-2012 11:41 AM

師兄, 無問題, 我地等你既 update.

我都係10號單, 昨天我仲去o左HT問, 不過佢又話未派到. 點知之後一上小巴, HT就打來話bat-pod有得拎(batman就仲未) ....真係玩野哈哈!!等我今日再去check 下先~
剛打電話去,都仲係七月九號七點前咋
我9號都未收到電話!
I just got a call from HT, badpot is June 4 and DX still on 9 before 7:00pm wor, i just ask them :53:
岩岩拎batpod時都問過,都係七月九,七點,不過問完後見到一車十大箱左右,全部都係DX12,希望可以派多d日子。
岩岩拎batpod時都問過,都係七月九,七點,不過問完後見到一車十大箱左右,全部都係DX12,希望可以派多d日子 ...
yorpheus 發表於 30-10-2012 06:18 PM

咁睇黎似係唔夠貸派多過之前講個d陰謀論
講咁多其實都係唔夠貸派
9號8點單, 仲以為有得拎添:53:
幾時先有呀
最新消息我10號單5點有得拎了
昨晚我攞貨了, Batman 係 7/10 號全日都攞得, Batpod 就派到 6/7 號單.
AR... 我8號單..仲未攞tim.... 要快d先得.... 不過我最快都要月中先得閒...
回復 87# coltrane

thank you 師兄 update !
頭像被屏蔽
幾時先到21號~~~~~~~~~~~~~~~~~~
唔係入黎睇都唔知已經派到13號呢! 我10號1pm單, 不過仲未收到電話, 收工打去問問先~