Toysdaily 玩具日報

[其他] DX12最新拎貨日期~

回復 288# EDMONDLUN

係呀, 呢樣自組隨時都有得玩喎 haha
回復 290# Boris_C
:75: :75: 師兄幾時再自組?!
回復 291# EDMONDLUN

配件都揀左好多, 係爭個對象 !!! :shy:
回復 292# Boris_C
:75::75:咁唔好等,快快動手~~~
回復 293# EDMONDLUN

努力緊 ...... 努力申請緊入境紙 ... :(
回復 294# Boris_C
:he:入左境先申請啦!!
仲10號
快Q D 啦
成個星期啦
回復 296# sskytoy

感覺好似等左成年咁 :$
回復 295# EDMONDLUN

做緊野架喇, 偷渡左 D 物資先, haha
回復 298# Boris_C
:71::71:靜靜地起革命!!!!!
等等等等等完又等
我架Bat pod 再無人坐我怕會爛呀

每日 我總會來好幾次"12”人偶討論區 » DX12最新拎貨日期~";

早上10點幾, 我總係自動波咁上一上來, 然後先醒起, 咁早HT都未開門, 點會有料
到了下午1點幾, 我就開始不停F5, 看看會唔會有奇蹟;
由3點 F5 到6點, 放工番到屋企, 再F5, 都係想等一個一次派幾日的奇蹟.
有時見到個POST推左上來, 以為真係今日有料, 點知只係一次一次我失望

我曾天真以為, 好快有BATMAN, 因為我仲差2日ONLY.
架BATBOD勁遲訂, 仲派緊成個月GE前單(當時仲係6月頭)
我諗住唔緊要, 人等車, 正常.
點知一個屈尾十, 車等人 哈哈

C.A.好似11月出貨, 咁看來我可以等埋一起拿了.
回復 301# IVAN~
我都有少少驚訝BAT-POD 派得咁快... 我好遲先訂琴晚都已經拎左~
反而DX12 真係派得好Q慢...
希望師兄們可以快D 拎啦~
頭像被屏蔽
Yes………仲係10號