Toysdaily 玩具日報

[其他] DX12最新拎貨日期~

回復 274# EDMONDLUN

可能呢期中哂自組 ...... DX 12 幾時到都唔太 care 了, :p
回復 275# Boris_C
有時等得太耐,真係咩火都熄....:oh:
好彩師兄有自組頂住先:he:
回復 276# EDMONDLUN

自組潛力好大, 發展空間又大 ...... 死得更快 :(
回復 277# Boris_C
冇錯,自組搵o既配件、衫、靚頭雕、body,
加加埋埋,隨時貴過隻HT.....!!!!!!!
回復 277# Boris_C
:67: :67: 自組都唔係講笑.......
where is 11 號!!!!!!!!!:53::53::53:
我架車都己經拿得......幾時先有batman可以坐?
回復 278# kafai1978

係呀, 但組完好有滿足感, 又唔洗等派貨, 吸引力好大呀師兄 :$
回復 279# EDMONDLUN

無底深潭 ...... :69:
call again and I said " 又十號!!!”  and then bye bye :66:
乜10號咁多人訂架咩
乜10號咁多人訂架咩!!!???
所謂六神合體,就係一D已經開咗盒,而內裡一D部件如頭、衫、鎗等曾經換過畀人,由於係一件 ...
黃金獅子座 發表於 19-11-2012 02:56 AM

諗起當年既MarkIV,腳有問題蚊隻腳,手有問題蚊雙腳,甲有問題蚊塊甲,所以到最後攞貸個批就......
回復 282# Boris_C
唔洗等派貨<-------好緊要!!!!!!!!:34:
回復 283# Boris_C
要自我控制,唔可以亂黎.......:74: