Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 SHF 美少女戰士 Sailormoon (官圖P10)

美少女戦士セーラームーン20周年記念商品第1弾
S.H.Figuarts セーラームーン、8月発売予定です!

S.H.Figuarts セーラームーン
メーカー希望小売価格 4,410円(税込)
全高: 約140mm

【セット内容】
・本体・交換用表情パーツ 3種・交換用左手首 3種
・交換用右手首 5種・ルナ・ムーンスティック×2
・ムーンティアラエフェクトパーツ

http://sailormoon.tamashii.jp/
4410 yen ..... 是否 mark 貴了?? or 畀水手服控買呢 ?

8月 SHF 美少女戰士 死靚妹

等左咁耐終於出啦...
8月發售...
4410YEN連稅...
http://sailormoon.tamashii.jp/

噫, 喜出望外喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wowowo~ 終於出了~ 首領開心死~ {:1_205:}
4410 yen ..... 是否 mark 貴了?? or 畀水手服控買呢 ?
nela 發表於 15-4-2013 11:06 AM
又真係貴過拉打喎    :(
定價貴左d:44:........
定價貴左d........
yugi 發表於 15-4-2013 11:36 AM

配件唔係好多...
又冇EFFECT PART...
:$
nela 發表於 15-4-2013 11:06 AM

BANDAI囡囡一向定價貴D
官圖無限好,睇下實物出黎個樣係點先...
有effect part喎~ 兩支棍..
要嚟始終都要嚟, 要中始終都會中.........:he:
官圖無限好,睇下實物出黎個樣係點先...
有effect part喎~ 兩支棍..
Rafalex 發表於 15-4-2013 11:50 AM

EFFECT是月冕飛擊, 相信只是黃色圓盆, 不過睇圖額前月冕唔似拆得
wowowo~ 終於出了~ 首領開心死~
逆天原罪 發表於 15-4-2013 11:30 AM

你唔開心咩..................:58:
样衰才是问题{:1_224:}
定價貴左d........
yugi 發表於 15-4-2013 11:36 AM

相信定價未必代表一切........好似光牙.......:oh: