Toysdaily 玩具日報

查看: 70928|回復: 223

[新品消息] 8月 SHF 美少女戰士 Sailormoon (官圖P10)

咁過癮 figma的話可以收藏,但個stage鉗似乎是shf
新品是指左邊果位?????:35:
新品是指左邊果位?????
老文 發表於 25-10-2012 02:46 PM

如果是左邊的話, 訂金是多少? 我即刻將銀行D錢全部提晒出來!
回復 4# cliffordchan107

但你...銀行....有幾錢先??????:67:
回復  cliffordchan107

但你...銀行....有幾錢先??????
老文 發表於 25-10-2012 03:29 PM

應該是申請"特惠生果金"的上限, 夠嗎?
回復 6# cliffordchan107

不如一齊一路向西吧....到時想佢著乜衫COSPLAY都得LA:71:
回復 6# cliffordchan107

我覺得唔值呢個價囉!!! :DD:DD:DD

不如一齊一路向西吧....到時想佢著乜衫COSPLAY都得LA
老文 發表於 25-10-2012 03:33 PM

以前細個, 阿媽唔多俾睇"美少女", 話太少布咸濕,
而家睇番, 美少女的水手服算保守了, 起碼不多見事業綫~~

我覺得唔值呢個價囉!!!
黑色三連星 發表於 25-10-2012 03:34 PM

HEHE, 左邊還是右邊?OR BOTH?
回復 9# cliffordchan107

美少女的水手服...不保守的地方..是由下而上咁睇的...有時事業線不一定在上方才出現呢..正所謂"各處家鄉各處例"日本仔睇野係唔同d既...有時:35:

美少女的水手服...不保守的地方..是由下而上咁睇的...有時事業線不一定在 ...
老文 發表於 25-10-2012 03:44 PM

細個好落足眼力睇,
可惜無論條裙幾短, 打鬥幾激烈,
還是看不到......(腳毛的)
死啦....我真係有d想買...我明明係一個熱血機械玩具控黎架.....
回復 12# cliffordchan107

所以小時候睇"美少女"時...都會幾"攰"吓架...:77:
HEHE, 左邊還是右邊?OR BOTH?
cliffordchan107 發表於 25-10-2012 03:38 PM

你講緊左邊嘛