Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HT: 11月T-800(DX10) & Iron Monger 駕到!!

回復  alan1128

係啦, 我都覺呢 D hot item 只會升多, 好少話會跌 ......
Boris_C 發表於 25-10-2012 04:55 PM

我見依家D訂單都係貴百零左右
回復 46# ckl62

YES, 其實貴百幾我都接受到, 咁鬼叫自己開訂果陣唔訂 ...
等 Iron Monger現貨,貴太多唔買
joshuakit 發表於 25-10-2012 05:00 PM

話時話, 最近 HT 派貨既產品中, 有邊幾隻有現貨賣呢?
回復  ckl62

我都系有果句讲果句姐~~自己中意既,能力上负担到既就买lor. ...
bunchan 發表於 25-10-2012 04:58 PM

係la, 我怕大賃同辨唔同,到時中伏
回復 49# ckl62

gum老实讲,你要100%同辨一样就真系晤mud可能ga la.....你话有90%已经算系gum la
話時話, 最近 HT 派貨既產品中, 有邊幾隻有現貨賣呢?
coltrane 發表於 25-10-2012 05:03 PM

我講既現貨係yahoo個D
回復 48# coltrane

好似怎時無....前一個月左右見黑gg有現貨!
回復 49# ckl62

玩得就有時要搏下架啦....你問我我次次都訂左先!好過食炒價....又穩陣d!!:67:
Alan大就講得岩啦, 鐘意又唔訂得跳樓價真係冇咩可能, 遲買真係分中貴几舊
回復 54# wayneadd

Alan大有米,无办法啦~~~
回復 54# wayneadd

haha!!!!! 多謝師兄你認同!!!!無端端見到alan大以為我又得罪人!haha!!:71:
快啲派T-800.:57::57::57:
我覺得T-800 唔係貴左太多的話, 可以一入!!
真係經典!! 再出3.0 OR 戰損都唔可能係出年年中前既事...
因為HT 已經一大堆Project o係手...
等到真係出3.0 or 戰損版現貨拎到手, 都已經2014年了...
回復 32# alan1128

認同!! 都已經出左兩次...
如果再出T-800, 希望HT 考慮出T3 既阿諾(中年版)
如果出埋BRUCE WILLIS 仲正!!
回復 55# bunchan

係啦, 真係唔夠 alan 大玩~ tatse 又好, 啲相又正~ 哈哈~
不過bun 大都係有料之人~