Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HT: 11月T-800(DX10) & Iron Monger 駕到!!

因為係新手,所以冇之前第一隻MMST-800, 諗緊買唔買訂單好,不過我凝佢遲D又一定會出隻戰損版T-800..................
回復 31# ckl62

T800 dx我諗唔會再出.....同埋唔相信會再出戰損版:67:
回復 31# ckl62

师兄要gum諗都无办法,你话迟D,都晤知到时会晤会真系出呢,尼一点得HT先知道lu....所以,中意既就买啦。。
回復 32# alan1128

係囉, 之前又話有 battle damage, 最終都係冇 ......
回復 30# alan1128

有道理 ~ 我都考慮緊 ...
回復 35# Boris_C

你咁睇啦....好多人會覺得dx12個頭雕會瀨野....但係我覺得問題應該不大..!最驚唔岩比例!!!始終覺得有d矮....!如果真係鍾意既我會bid左單先囉!大貨派個期無咩機會會跌!到時先再考慮!:71:
請問有無ching知monger第一日單係幾號呢~?~many thx~~
回復  ckl62

师兄要gum諗都无办法,你话迟D,都晤知到时&#2 ...
bunchan 發表於 25-10-2012 04:31 PM

俾你講–講好想買添
回復 36# alan1128

係啦, 我都覺呢 D hot item 只會升多, 好少話會跌 ......
回復 37# fof

应该9月22or 23...
回復  ckl62

师兄要gum諗都无办法,你话迟D,都晤知到时&#2 ...
bunchan 發表於 25-10-2012 04:31 PM

但係joker同batman都有兩隻DX喎
頭像被屏蔽
回復 38# ckl62

我都系有果句讲果句姐~~自己中意既,能力上负担到既就买lor.....之前有d师兄话等2.0, 3.0, 4.0, 5.0 etc......等到出10.0 都分分钟仲要等ga.....所以,师兄等大货出左,睇清楚再决定都晤迟既~
回復 41# ckl62

个point 系自己真系中意,你理得HT出3.0, 4.0都好啦。。。果D系将来既事啦。。。听日发生mud都无人知啦。。你话系晤系啦。。。
等 Iron Monger現貨,貴太多唔買