Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Xen

[玩具報告] SHF~SHOCKER RIDER 开盒+美图报告~:)

要如何看死圖????
greatmuta 發表於 25-10-2012 02:17 AM

網址果欄delete www.再enter睇post就睇到圖
多謝分享~~~~~~~~~~~~:)
遲D會唔會出多隻紅頸巾既修卡拉打呢...
超正,多謝分享:$
俾樓主講一講又真係好似洗碗手套 估唔到shocker rider 都要去秘撈XDD
shocker rider應該全數死係rider車輪
根據spirits所說,2號係shocker rider的第七人,之後話咩洗腦前救出才沒有成為shocker rider
PS果然很好用
御姐喵 發表於 25-10-2012 12:03 AM

果班唔同依班, 依班shocker rider勁好多
你指係同舊二號同時整出來既騎士, 樣同舊二號一樣但得五人(唔信去睇番spirits)
依班係shocker 後期製造出黎實力不下於新一二號, 樣就跟新一號, 一共有六人
果班唔同依班, 依班shocker rider勁好多
你指係同舊二號同時整出來既騎士, 樣同舊二號一樣但得五人(唔 ...
ARSO9999 發表於 27-10-2012 02:32 AM

嘛,應該係我記錯,謝更正
good啊..有錢ge話我想買齊6隻:shiny:
..可惜......:$無能力

nice one!
Thank you for sharing
舊貼也支持一下!
第一代 SHF THE FIRST真係唔夠霸氣