Toysdaily 玩具日報

查看: 5223|回復: 26

[新品消息] Asmus Toys - 變相怪傑聖誕節版

呢款野幾搞鬼,轉過嚟分享一下:

頭+素體可動素體  / Fully articulated male body 

聖誕帽 / Santa Hat

聖誕衣 / Santa suit

禮物袋 / Gift bag

聖誕鐘 / Christmas Bell

黑皮靴 / A pair of black boot

5 隻手 / 5 swaping hands

轉自bbicn:

http://bbs.bbicn.com/forum.php?mod=viewthread&tid=175309
又到聖誕 又到聖誕:73:
呢D產品,究竟有冇人買呢....????
回復 3# kafai1978

咪當聖誕裝飾囉.....!haha!!!!!!!:71:
呢D產品,究竟有冇人買呢....????
kafai1978 發表於 24-10-2012 12:08 PM

咁嘅....話說....其實....小弟一見到官圖就忍唔字訂左.....
回復 4# alan1128
靚就話o者,呢間咪之前出櫻木o個間公司囉...!!!!!!
回復 5# catcat
噢....Sorry,catcat師兄,我冇心架!
不過呢間公司o既野就真係.........:42:
買來配"百搭林雪頭"都不錯:p
回復 7# kafai1978

不過呢間野之前出謎語人好得!!!!:71:
回復  catcat
噢....Sorry,catcat師兄,我冇心架!
不過呢間公司o既野就真係.........
kafai1978 發表於 24-10-2012 12:16 PM

小弟最鍾意玩野,係我開嘅post度唔使講客氣野喎~

而且小弟口味同平常玩12"嘅師兄有d唔同,我覺得過癮嘅野,師兄覺得一般亦好正常。

認真個句,四魚幾有隻完整有配件跟嘅12"figure,頭雕自己又buy,算係咁啦。

Asmus大貨同官圖好接近,所以"入樽"花道同流川,諗都唔好諗,話希望大貨靚過版,無乜可能。
回復 10# catcat
係啦,隻櫻木我情願蝕$100訂算喇....!!!!!!
回復 10# catcat

貓大知唔知邊度重可以搵返隻asmus 謎語人! 見之前有但係好貴!
回復  catcat

貓大知唔知邊度重可以搵返隻asmus 謎語人! 見之前有但係好貴!
alan1128 發表於 24-10-2012 12:44 PM

同樣係limited,與ht限量嘅分別係: 謎語人係台灣viva親手上色嘅真正限量

接單至做,夠數cut單,除左拍賣網二手炒價野,相信無可能有平貨。
回復 13# catcat

個時應該一早要出手!!!依家想買又唔捨得!!!!HT又唔出!!!!見過雞旺有雜嘜!!!雖然都做到7-8成!!!但係始終覺爭咁D!!!:56:
粒頭上色都好唔掂下喎:72: