Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 聖衣神話十周年計劃---雅典娜聖衣(12月發售)(官圖P11)

沙織bb唔會跌到得689掛:he:
唔憂賣{:1_219:}vs唔急買{:1_196:}
昨晚係雞旺入左 *$(  我估係全場最平.
昨晚係雞旺入左 *$(  我估係全場最平.
alex1205 發表於 14-12-2013 04:35 PM

請問係行版定日版?
回復 454# samuel2

行貨
呢隻日本訂價10000YEN 周圍都over 8舊真係好進取 :78:
咪吹水啦,799找一雞啦, 我FULL PAY訂先799, 就咁50蚊訂果時850呀,昨晚我都出左去,都係980
皆旺地庫就890
arllenk 發表於 14-12-2013 12:28 PM

信和3/f 電梯轉右間新店, 799行貨是真的, 我都見到...現在唔知有無....
回復  zero

ic  ~~  即係2舊未有咁快落到啦~等下先~~
himfree168 發表於 14-12-2013 11:05 AM

我都等緊趺, 忍住唔買....
呢隻日本訂價10000YEN 周圍都over 8舊真係好進取
bbf1125 發表於 14-12-2013 05:08 PM

進取的不是鋪家而是代理, 行貨批價已經75算, 仲要每兩女神食一地台, over 8舊已經唔算進取
日版都係920,買日版xd
啱啱攞咗訂貨, 795 熊輕, 可以唔跟座。
回復  denniskwong

其實唔好咁心急就唔會成日俾D奸商睇住黎食
依隻就算買唔到都仲有OCE同埋再版
san328 發表於 13-12-2013 05:10 PM

agree~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
今日終於入左 *@)
頭像被屏蔽
進取的不是鋪家而是代理, 行貨批價已經75算, 仲要每兩女神食一地台, over 8舊已經唔算進取
redfish 發表於 14-12-2013 06:31 PM

依家冇人會理你批幾多食咩死貨,只會注意你究竟插幾多,
唔插就求神拜佛咒到你隻野死,
到個個蝕賣就笑笑口去你舖咒你抵X死,
近呢2年已經係咁既心態,已冇所謂正常價,因為水貨果邊實在太容易返插水貨,
低價充斥市場,只會俾人一個心態,無論幾hit既貨都有插水既一日,
而且某類貨品長期一出即插,連日本都插,唔等你插都唔買啦