Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 聖衣神話十周年計劃---雅典娜聖衣(12月發售)(官圖P11)

但佢依家FB DELETE左,等佢正式再POST先知情況係點。
samuel2 發表於 12-12-2013 11:44 AM

fb有翻了......................
比你cap左圖
yugi 發表於 12-12-2013 11:38 AM

有圖有真相,怕俾人話我放流料 {:1_231:}
其實佢個所謂先到先得係以訂的時間計定取貨的時間計?:x
其實佢個所謂先到先得係以訂的時間計定取貨的時間計?
yugi 發表於 12-12-2013 11:48 AM

我估應該邊個拎先就有貨,一陣LUNCH啲人實湧晒過去~~~~
希望今日有~~~~~~~~~~~~~~
明明話無貨都仲咁多人讚好ge:@
社團啱啱係FB出左通告:「因行貨貨量不足問題,冇現貨發售,訂購咗EX雅典娜嘅顧客 ...
samuel2 發表於 12-12-2013 11:29 AM

乜原來呢隻雅典娜係EX來的嗎?社團咁出聲明嘅?!
乜原來呢隻雅典娜係EX來的嗎?社團咁出聲明嘅?!
白少一 發表於 12-12-2013 12:00 PM

佢當時打錯左,所以即時DELETE左。
依家佢改番咁寫;「因雅典娜行貨不足問題,冇現貨發售,訂購行貨的顧客,將以先到先得次序取貨,或等留取亞洲版或退訂,對此感到抱歉。」
FL映卡都唔映其他貨, 似乎要睇定D先出相
佢當時打錯左,所以即時DELETE左。
依家佢改番咁寫;「因雅典娜行貨不足問題,冇現貨發售,訂購行貨的 ...
samuel2 發表於 12-12-2013 12:03 PM

咁即係局食亞洲版姐,而家d鋪真係
FL終於出圖, 先出垃圾地台, 似乎盒好大

FL今次唔講價,  相信睇住市價來打(PIC FROM FL FACEBOOK)

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔知去唔去fl好 你講幾錢