Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 聖衣神話十周年計劃---雅典娜聖衣(12月發售)(官圖P11)

其實我覺得呢隻整得麻麻地...
唔講件聖衣,個頭真係唔得...
如果出OCE既話我都會照入多隻...
小堅 發表於 12-12-2013 10:39 AM

真係收得呢個領價又麻麻先想一拖再拖,唔知合金量點
JUNOWONG28 發表於 12-12-2013 10:43 AM

合金好似講明一定少...
之前有人講得20%...
對我黎講冇乜所謂...
反而太重會影響隻野...
始終第三素體都唔受力...
JUNOWONG28 發表於 12-12-2013 10:43 AM

女神隻腳太幼同BODY太細,唔可能用晒合金。
第一次出個 D 神話都貴, 之後再下再下半價都得~ 不過頭一次出既 12 宮都買晒, 唔想俾佢屈多次 $
合金好似講明一定少...
之前有人講得20%...
對我黎講冇乜所謂...
反而太重會影響隻野...
始終第三素 ...
小堅 發表於 12-12-2013 10:47 AM

x2.第三素體根本只能成件甲都係膠,一重少少膝位就向外則彎
x2.第三素體根本只能成件甲都係膠,一重少少膝位就向外則彎
yugi 發表於 12-12-2013 11:07 AM

同埋佢整落冥王、睡神、死神、神聖衣個D...
隻隻後面又鬼死咁大對翼...
就算落埋支架咁擺,都會八字腳...
如果太多合金既話,應該更嚴重...
所以我依家加寶貼方便好多...
呢隻女神有膠裙頂住, 應該唔怕腳軟

社團啱啱係FB出左通告:「因行貨貨量不足問題,冇現貨發售,訂購咗EX雅典娜嘅顧客,將以先到先得次序取貨,未能取貨者可留取亞洲版或退訂,對此深感抱歉。」

但依家又睇唔到,啱啱俾佢DELETE左 :72:

回復 323# samuel2
咁訂黎做乜? 又唔係賠雙倍訂, 始終本性不改, 已經肯用貴價訂都冇貨又要搶; 同埋我相信笨大係有做好多貨不過因做得慢要分批出, 肯等始終會買到
回復  samuel2
咁訂黎做乜? 又唔係賠雙倍訂, 始終本性不改, 已經肯用貴價訂都冇貨又要搶; 同埋我相信笨大 ...
kinis 發表於 12-12-2013 11:34 AM

好似冥王咁,神話條路都行左咁多年,唔差在等多幾年
回復  samuel2
咁訂黎做乜? 又唔係賠雙倍訂, 始終本性不改, 已經肯用貴價訂都冇貨又要搶; 同埋我相信笨大 ...

佢個價當時係七算尾,好抵訂呀!!!
社團啱啱係FB出左通告:「因行貨貨量不足問題,冇現貨發售,訂購咗EX雅典娜嘅顧客 ...
samuel2 發表於 12-12-2013 11:29 AM

比你cap左圖{:1_208:}
社團啱啱係FB出左通告:「因行貨貨量不足問題,冇現貨發售,訂購咗EX雅典娜嘅顧客 ...
samuel2 發表於 12-12-2013 11:29 AM

相比當年六神合體事件, 已經算係進步左架喇:45:
回復  samuel2

以行貨計, 社團訂價算平, 唔駛8算, 唔駛食地台, 好過自己同瑞記入貨
    http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=214375
但佢依家FB DELETE左,等佢正式再POST先知情況係點。