Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 聖衣神話十周年計劃---雅典娜聖衣(12月發售)(官圖P11)

又係厚盒?............

女神行貨預定星期四全港派, 今次行貨要吃的死貨不再是SHF戰隊, 而是:

10周年垃圾地台

而且兩女神要吃一地台, 難怪某大戶後期接訂要一SET訂, 否則真的會成倉地台阻住晒.

有心買10周年地台可以等下先, 隨時插到雙位數.
女神行貨預定星期四全港派, 今次行貨要吃的死貨不再是SHF戰隊, 而是:

10周年垃圾地台

而且兩女神要吃 ...
redfish 發表於 10-12-2013 10:01 AM

冇入10週年, 不過有興趣入地台, 放ex5子都好~
呢個死貨都ok,起碼都叫自己系列先,同埋人地本身都預你一齊買先一齊出
頭像被屏蔽
呢個死貨都ok,起碼都叫自己系列先,同埋人地本身都預你一齊買先一齊出
yugi 發表於 10-12-2013 10:19 AM

不過相信賣晒D女神, 都未必賣得出一半地台, 因為唔係個個會買, 而且部份人買多過一隻女神.

結果都係要用女神COVER返地台條數, 變相加批價.
如果食地台ok wor.................反正唔少人都會有興趣..............:78:
點解次次呢啲咁緊張嘅派貨日我都係要OT嘅?
多謝師兄提醒!  雖然已經訂了 女神+地台 set, 但正是準備多買2個地台放 黃金12子, 看來可以等一等了 ...
mythsgod 發表於 10-12-2013 10:23 AM

如果平既話我可能會買多個...
冇平就幫襯寶寶網...
如果食地台ok wor.................反正唔少人都會有興趣..............
ray文 發表於 10-12-2013 10:30 AM

個地台訂左一盒...
等平再入多一盒...
諗住擺冥王、睡神、死神、三巨頭...
頭像被屏蔽
如果地台能跌到接近 1魚, 可能會再多買 1-2個放 sr 萬能俠系列和下年出的冥衣系列 , sr 和  ...
mythsgod 發表於 10-12-2013 11:04 AM

有難度...
:58:
唔怪得知虎虎咁多地台湧現~~~~
估唔到係食地台
之前冇訂等佢跌價個時入返SET先
不過出EX雙子個時個SET地台我買左都未開...
女神小腿有甲, 咁可以同佢改輕裝甲喎~!:73: