Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 聖衣神話十周年計劃---雅典娜聖衣(12月發售)(官圖P11)

我想知雅典娜剝o左 聖衣之後有冇裙仔着住系身:35:
請問有冇邊度開左訂?好似唔係好覺眼
頭像被屏蔽
回復 168# mythsgod

唔該晒,上星期行數字店買真三一都唔覺眼,真係眼大睇過龍
頭像被屏蔽
今早 8 : xx 時 hobby link 曾經再開訂, 而且沒限1人1件, 連運費也比香港訂便宜, 所以 9 : 00 前便已經 ...
mythsgod 發表於 3-9-2013 10:53 AM

好想喊 我8點起身睇仲未有 之後訓過 9點過起身已經ORDER STOP
今早 8 : xx 時 hobby link 曾經再開訂, 而且沒限1人1件, 連運費也比香港訂便宜, 所以 9 : 00 前便已經 ...
mythsgod 發表於 3-9-2013 10:53 AM

想更正一下師兄小小資料,今次佢係有寫明1人1隻。
無得訂鳥,去到14魚真係唔喇,雖然愛,恨無錢,唯有等再版.....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
也不用等再販, 等現貨吧, 最近 bandai 出量貨太驚人, 可能現貨也不會炒太高!
mythsgod 發表於 3-9-2013 02:37 PM

同意,睇下最近個幾隻EX都已經多貨到炒唔起,所以雖然我冇訂呢隻,但係都冇擔心過到時冇得賣。
多謝師兄更正, 我今早用電話看的時候試過可以選 10隻買的 (當然我沒買), 也沒留意到有限入件數, 所以以 ...
mythsgod 發表於 3-9-2013 02:36 PM

唔好客氣師兄,佢都係係第二個版面先有寫明1人1隻。
好難會留意到。希望大家都有得玩,呢隻真係好搶。
同意,睇下最近個幾隻EX都已經多貨到炒唔起,所以雖然我冇訂呢隻,但係都冇擔心過到時冇得賣。
ctcctf 發表於 3-9-2013 03:18 PM

但係參考冥王個價都無跌,呢隻應該都會企得仲硬,但希望到時真係多貨同埋唔好HOLD住唔放.
唔知Hobby link會唔會突然開番訂 之前童虎都試過
今朝較左Alarm 都訂唔到{:1_229:}