Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] Tamashii Nation 2012舉辦八十年代Robot商品化投票

回復  fatcheong

限定仲好...咁佢可以蝕少d
老文 發表於 24-10-2012 05:20 PM

日本人氣我唔清楚, 香港呢堆野唔限定應該會死得幾慘:(
機甲界,主角機以外的!!
最重要出隻邪神兵!!其他都唔重要.
點解個個都掛住「機甲界」隻邪神兵?  邪神兵是屬於機甲界的OVA「鐵之紋章」的角色。

現在Bandai的投票, 是關於機甲界的TV版。

TV版和OVA版的機械設計, 分別很大的。
超力ロボガラット

上youtube睇過片, Q版變型真係好正 :71:
出既我會buy :73:
机甲战记!!!!!!!!!!:63:
我想要 裝甲騎兵 !!
我希望超力ROBOT出超合金魂∼
都連續出左三盒大合體,係時候出下啲細野∼
:78:
機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!機甲界!    機:blame:甲:blame:界:blame:
:63:我好希望万代抢金刚战神的开发版权∼∼∼∼voltron
太陽之牙!但想要SR合金或魂spec(R3模型更好),最好唔係robot魂:(
太陽之牙!但想要SR合金或魂spec(R3模型更好),最好唔係robot魂
WalkerMachine 發表於 26-10-2012 01:56 PM

太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!太陽之牙!

出呀!:*
Votoms~~~~~~~~~~~
Douglas.M.Saint 發表於 23-10-2012 10:37 PM

太陽の牙ダグラム :*
其實依d都係打'機械人大戰'先識,之後再睇書或者上網認識~~~機甲戰記ok呀~~~點解無超時空世紀架:63:
好多都係魂SPEC出過了.....超力ロボガラット呢套反而幾新鮮,希望佢會出吧。

BTW,都係最希望合金魂會出

1) 光速電神
2) 15機合體
3) 百獸王
4) 真三一
5) 黑三一
6) 帝王萬能俠
7) Cybaster
8) nu Gundam
9) 天元突破紅蓮
10) 原祖三一、大鐵牛、愛美神、巨靈神 ver 2.0

(唔好笑我,我知有部份如gundam是沒可能魂化)
呢十年已出過好多scopedog, 我諗唔到佢可以帶出咩新賣點(合金?),而且bandai有將scopedog拉高嘅前科(R3)加上bandai唔會出好多配角,所以我唔太恨佢出dogdog:74: