Toysdaily 玩具日報

查看: 3321|回復: 11

[玩具報告] 第一次分享--Soldier Story JAKE McNIECE 101st AIRBORNE D-DAY 1944

第一次分享, 呢隻我搵左好耐, 終於比我搵到>< 希望SS同DID可以再出多D WWII既FIGURE!!!
WWII兵人係繼HT後又一個大坑!!!做得非常仔細, 配件又多!!! D衫都車得好好!!! 組裝過程都好好玩, 可能我新手, 都用左幾多時間....
最中意鋼頭盔, 同步槍!!(真係用木整!!) 呢款仲有個跳傘LOOK. 下次再分享

支持兵人:71:
加埋舊化更正:p
Add marks for your first sharing and hope can see more from you soon! :)
nice, this one is very good~~~~
Add marks for your first sharing and hope can see more from you soon!
Douglas.M.Saint 發表於 23-10-2012 04:52 PM

THX:64:
nice, this one is very good~~~~
kingeltshan 發表於 23-10-2012 05:18 PM

係, 齊裝最正:34:
兵人分享!:$ 支持!!

師兄個頭雕原裝係植髮?ss做得唔錯。
兵人分享! 支持!!

師兄個頭雕原裝係植髮?ss做得唔錯。
catcat 發表於 24-10-2012 04:16 PM

原裝係植髮,而且上色都好好:$
兵人點都要支持!
:77:支持兵人:77:
大大力支持兵人!
兵人帖 一定撐 ~  :71: