Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 Robot魂 Ka signature ΞGUNDAM(新官圖P17)

夾餅...................................
係唔係史上定價最貴既Robot魂呢?
stonekeung01 發表於 22-1-2013 09:33 PM

唔係.  Code Geass 舊橙 = 25000 yen.
ΞGUNDAM係限定野要10算... 日版要13算..
咁真係買Metal Build Exia 抵玩好多...
係唔係史上定價最貴既Robot魂呢?
stonekeung01 發表於 23-1-2013 10:33 AM

如果只限 Gundam ... 佢就係最貴, 如果計成條 robot魂 line, 應該係佢

28,000 yen
If QC is good, I willing to pay 20,000 yen!  Come on Bandai!!
Douglas.M.Saint 發表於 23-1-2013 10:37 AM

但一日未到手都唔會知好唔好呢 :(
不過 買 2 set 應該都會攪到一隻好既出黎既:x
crazy mark up... :70:

didn't know it's 28meter tall until today..
Mark V is a must!!!!!
其實都想知下個比例係咪真係有需要咁大???
櫃都入唔度喎咁大隻......:70:
真係好貴,佢當PG模型咁賣...:26:
分分鐘成千銀都係要自己痴水貼:30:
分分鐘成千銀都係要自己痴水貼
west1234 發表於 23-1-2013 05:03 PM

相信 99% 都係自己貼 :(
殺呀 !!!!!
我等你等得好辛苦
八年前買左隻gundam fix
到而家都唔捨得拆黎玩
終於有第二件產品 :$
(唔計gundam collection dx, 首辦)
開咗訂未呀。。。。。等得好苦呀:63::63::79:
如果有開既,各位ching知唔知邊度仲有得訂呀:77:
原來佢成28M:@
咁一萬YEN都可接受....
依排日YEN低,應該$800以下掛