Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 Robot魂 Ka signature ΞGUNDAM(新官圖P17)

人氣投票,三款揀一黎出 ,,, 咁一定係 Mk-V 啦,doven wolf 同 silver bullet 邊夠爭
roundtable 發表於 23-10-2012 07:53 PM

三部我都好鐘意。。。出埋 Evolve 入面部白色更好! :35:
雖然無水印..但無咁易掉件...
係咪同scale先?呢隻野好高下...
係1:144同scale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pal!  U still miss one version..............
Douglas.M.Saint 發表於 23-10-2012 01:43 PM

This?

This?
太陽之牙 發表於 23-10-2012 09:33 PM

Not MK-IV pal.  :) I means white Dovan Wolf in Gundam Evolve.  :)
MK-V點能夠唔中:@
Looks very nice.  Have to resist...
造形會唔會好過GFF呢?雖然都走唔甩:$
人氣投票,三款揀一黎出 ,,, 咁一定係 Mk-V 啦,doven wolf 同 silver bullet 邊夠爭
roundtable 發表於 23-10-2012 07:53 PM

我比較鐘意doven wolf  MKV都好 不過doven wolf 可以組成小隊啊:73: 出左MKV應該會出埋EXS或者S啦
Silver bullet 同 MK-V超正~ Xi太大隻(雖然設定係咁大)
我想要下面果三隻多啲囉....
睇最近D ROBOT魂都膠膠地,不過呢隻點都會入.........
最好出埋佢個宿敵!!!!
頭像被屏蔽