Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kkkiii0079

[玩具報告] 極品雙龍!!!!—ROBOT魂 125 ALTRON GUNDAM 完全玩評報告

幾時出華沙哥:D:D:D
快D攞埋隻多魯基斯II擺決戰scene:57:
希望wing series可以好好地出哂啦
nice photos.  support.  Make to want to get one.
本身雖然我有齊WING但無諗過入手雙龍
但師兄既REPORT太強大同喪讚既關係,我決定入手
希望出齊五子啦
其實出左幾日,無論日本定hk的report睇過,都冇乜太大感覺,
但每次你既post都有種真真正正「有新產品喇!」的衝擊,
本應我冇諗住買架,看來還是收藏返隻好!
回復 20# 歪不正

哈哈哈~希望大家可以多D欣賞佢啦~
BTW,我出REPORT咪即係幫笨大做宣傳=.=哈哈
完全同意
拆過黎玩就知有幾正
樓主,雖然我都有F91,但F91其實有咩問題?:?
回復 23# adidas

因為當年我係畀F91吸引了而進入呢條LINE既,及後好多既製作反不如前作,甚為可惜。依家WING呢條LINE,正好說明,R魂真係做到野,而且肯定超越左之前既作品了~
呢個report真係睇我1000次都唔厭啊救命
for me i feel 光盾大左D好多位無上油...but still good toy.

樓主,雖然我都有F91,但F91其實有咩問題?
adidas 發表於 22-10-2012 02:20 PM
嘩! 俾大大毒到應一應!
多謝大大詳盡介紹, 聽日去搵下仲有無貨先!

:71:好正..............膠魂一直問題上色覺得麻麻...........:45:.
我都好中意雙龍高達~~~~~:handshake: