Toysdaily 玩具日報

查看: 17355|回復: 20

[詢問] EB KOBE 腳仔軟問題

昨天 伶番隻KB出來玩下 諗下佢腳軟既原因 最主要係佢上身比較重 同個膝頭真係好鬆 企定定冇問題 但一曲腳擺POSE 就唔掂 請教下各CHING有咩方法可以急救一下

1. 想諗下有冇波地換 但佢好似比較高大
2. 之前有D CHING話用AA膠 好想試下 但怕自己未有咁既手藝

希望大家比D意見 3Q :64:
唔通冇得攪 冇人回 :56:
回復 2# hkman123hi

我估買EB要預咗, 之前對MIB有一樣問題, 回廠就迫塊膠片去膝頭頂實佢, 之後係實咗, 但玩幾吓都白咗....千幾蚊body就係噤....

不過Kobe着短褲, 唔知此法可用否o

不如contact EB 睇吓幫唔幫到你
昨天 伶番隻KB出來玩下 諗下佢腳軟既原因 最主要係佢上身比較重 同個膝頭真係好鬆 企定定冇問題 但一曲腳擺 ...
hkman123hi 發表於 19-10-2012 08:50 AM

same as my Kobe........but gave up to take it back for repair... :sad:
我隻高比冇問題o波.......
我隻高比冇問題o波.......
改咩名好? 發表於 19-10-2012 05:35 PM

NOTED. :44:

It means that EB should improve their QC. :53:
最好擺返個支架啦 五好博
回復  hkman123hi

我估買EB要預咗, 之前對MIB有一樣問題, 回廠就迫塊膠片去膝頭頂實佢, 之後係實 ...
chankb 發表於 19-10-2012 04:45 PM

Ching說法好正確,玩得EB就不要要求太多,EB祇是買自家產品,外面冇才會考慮EB的,若這些問題在HT發生,唔告到上法庭都不會罷休。
了解 唔該晒各位CHING :64:
今日經過EB,見到高比定價$1380,係咪加左價?:?
@@ $1280...
:50:
我朋友隻高比都話冇問題, 希望MJ唔會........
回復 4# jerrytang617

Ching,請你隻kobe係咪第一水貨黎ga.
回復  jerrytang617

Ching,請你隻kobe係咪第一水貨黎ga.
alec_cm 發表於 14-11-2012 09:37 PM

Yup :sad: :unhappy:
回復 5# 改咩名好?

Ching,我想問下你果隻係咪第一水ga