Toysdaily 玩具日報

查看: 12240|回復: 46

[新品消息] Gundam Gachapon Next 10 出左咯..... 但係

不過覆你響FB又話批價又貴左,其實有冇師兄知係唔係真係睡橫巷加價?唔知個價平唔平過得姑豬?:64:
孤仔幾銀呀?:77:
應該未咁快見街住 ? !
同埋發覺一點 : sd next 呢套蛋越黎越少地方有得抽
上part銀行中心都唔多覺 ? !
Of course ! Is it really worth to pay $16 to get some capsule egg toys that don't have really good paintings ?
I already give up since last part.

Go luck to all collectors !
嘩.... 琴晚都撲左一轉SSP..... 一套七隻要成兩舊魚... 咁平過Gundam Converge少少咁?:50:

而孤仔仲未見有貨。
是時候要開始考慮是否cut左依條LINE.....:?:30::56:
回復 6# cccccto
如果係這個價,我覺得唔洗考慮,要即切
所以蛋機已越來越少,等跳樓價先好入,如果唔係,還是玩少樣吧
    :o
想問下今彈係咪有4隻玩1/2
2隻XM-02 灰/黑
F91開面罩版/TWIN V.S.B.R.
已知蛋殼顏色
藍=F91通常版
紫=F91改
綠=AGE-FX
唉..我中左招
XM-02黑色我得到兩隻左腳
是時候要開始考慮是否cut左依條LINE.....
cccccto 發表於 19-10-2012 04:26 PM

我已經連5蚊時代個D都放晒咁濟了
回復 3# Kel_Kel

今part銀行中心蛋場有得扭.
拒人於千里 達者門口有得扭
$16
回復 12# jacky80

$16?? :@

但係今晚見灣仔社團有合理價入左,如果真係$16扭一隻的話有賺~~ :34:

回復 13# katsumoto

係!!! 合理價就恭喜師兄你了!!! 上次6隻一出都重有地方$80咁上下賣,今次:Q
好彩下一彈正常返出:help:

給未買既人可參考
Age 無視 其他蛋底見圖順序
:o 祝有興趣0既師兄好運 要乜有乜~~~

Next 11