Toysdaily 玩具日報

查看: 9133|回復: 18

[新品消息] DX Kivat 族 Kivala

5,800円(税込)    2013年3月発送予定

キバット族「キバーラ」がついに発売!「キバーラがしゃべる!」「光る!」のなりきり仕様!!音声はキバーラ声優、沢城みゆきさんの新録音声

【セット内容】
キバーラ本体
※単3乾電池2本使用(別売り)
【素材】
キバーラ本体:ABS・ダイキャスト
【対象年齢】
15歳以上
【サイズ】
キバーラ本体:全高約50mm 全幅約120mm

http://p-bandai.jp/chara/c0020/item-1000077938/
吓?......咁都得......:50:
5,800円(税込)    2013年3月発送予定

キバッ&#12 ...
stonekeung01 發表於 17-10-2012 09:03 AM

Thanks for the info~ :71:
Bandai SHORT 咗。:44: 無情情出返轉頭~ :(
Thanks for the info~
Bandai SHORT 咗。 無情情出返轉頭~
fktuen 發表於 17-10-2012 10:00 AM

我都唔知佢想點,播緊果陣唔出,過晒氣先黎出
唔通Kivala有機出SHF~~~~~~~~~~:58:
佢出shf 女rider 我就會買
就這樣出真係唔會比錢
明明話普通人頂唔順kiva一族既力量....點解夏蜜柑乜事都冇=.=??
我都唔知佢想點,播緊果陣唔出,過晒氣先黎出
yugi 發表於 17-10-2012 10:01 AM

Bandai 出蟹貨害人益己乎? :44:
....這樣也可以拿出來賣,看完簡介可以結電發光~~~!!
仲要5,800円................
deepdeep1 發表於 17-10-2012 09:34 AM
可能貴在呢度:音声はキバーラ声優、沢城みゆきさんの新録音声
可能貴在呢度:音声はキバーラ声優、沢城み&#1242 ...
stonekeung01 發表於 17-10-2012 02:42 PM

我估係, 因為我會為左佢而買
我中左添
SHF 同 SIC 出 Kivala 拉打一定入...  點解反而係出呢隻先?
上面圖有個kivala變身後個頭似係SHF,可能月尾個魂展會有實物睇
5800...真係想買都買唔落手..:70:
上面圖有個kivala變身後個頭似係SHF,可能月尾個魂展會有實物睇
leo_yamtszfung 發表於 17-10-2012 03:49 PM

可能係hdg扭蛋