Toysdaily 玩具日報

查看: 5840|回復: 20

[個人收藏] ~~自改3.75" super skrull~~

見哩日閒閒地, 心血來潮改番隻3.75" super skrull, 因為覺得佢真係幾型 .  

其實我對佢認識不多, 只知佢係有fantastic four 既能力既外星人~~

首先搵下佢D圖做參考~~

於事開工, 完成去圖~~~ (其實未100% 完成, 好多位要上番色)

兄弟上~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有鐵線手, R頭冇難道~~:71:

super skrull: [invisible woman係我架LA~~ HAHA~~:34:]
Lokia hi, long time no see!!
your work is great!!
good ar !! 超級 hasbro的水準100倍!!
利害!!
要支持支持!!!
好有心的作品,支持:71:
頭像被屏蔽

呢個fantastic four 既能力真正隻驚奇四抄人:71:
話唔定雌雄同體:59:
正喎~
左手係用乜野材料架?
堅正wo~Ching!! 支持DIY!!
我都剛剛改高了隻守護神,比D意見丫?

做的真不錯!:71: 只是四肢比較難湊呀 要犧牲幾個人偶了 捨不得了~~~
good ar !! 超級 hasbro的水準100倍!!
gumng 發表於 14-10-2012 02:13 AM

言重, 言重, 我都好想hasbro進步多D, 敢真係玩家之福了~~~:52:
quincy  ,  大ken,  ds_toys 多謝禁多C兄支持~~~:77:
呢個fantastic four 既能力真正隻驚奇四抄人
話唔定雌雄同體
0944 發表於 14-10-2012 02:17 PM

雌雄同體, 真係冇諗過, 但我真係唔覺有女skrull~~~:58:
正喎~
左手係用乜野材料架?
玩具Kenny 發表於 14-10-2012 02:26 PM

左手其實只係普通電線加鐵線~~~:34:
我都剛剛改高了隻守護神,比D意見丫?
無明: 發表於 14-10-2012 04:57 PM

改得唔錯喎~~!:71: 無明兄~  成隻威猛番晒~~  玩具有時改少少敢, 其實都係一種樂趣~