Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: coffeemak

[Hot Toys] DX12 真係好想要E個頭雕~~~!!

我仲未有得拎,大貨頭雕真係好差咩....??????
作為新手,我見到DX12個辦同實物有咁嘅差距,真係有啲失望... 一心諗住有個靚靚頭雕先入,點知貨不對辦,都咪話唔灰... :31:
對HT失去信心咁又點...佢地一樣大把生意, 想點都得:31:
they dont want things to be too perfect otherwise who is gonna buy ver 3?
作為新手,我見到DX12個辦同實物有咁嘅差距,真係有啲失望... 一心諗住有個靚靚頭雕先入,點知 ...
acck0118 發表於 13-10-2012 10:28 AM

SAD爆
樓主所登呢張相真係像真度超高 ………… 可惜Hottoys出大貨個樣同原先個辦相距甚遠!:38:
我仲未有得拎,大貨頭雕真係好差咩....??????
kafai1978 發表於 13-10-2012 09:45 AM

頭雕精美,完成度高,但同版比....差條街:42:
頭雕精美,完成度高,但同版比....差條街
chika 發表於 14-10-2012 12:35 AM

差成條街-__-
話時話7/7幾時完, 我8/7單等等等, 今晚九點見到TH關門時有貨到, 唔知聽日到未