Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX12 真係好想要E個頭雕~~~!!

咁樣下次訂野會失去信心囉
coffeemak 發表於 12-10-2012 10:35 PM

訂hottoys真係有風險

如果佢可以跟到版9成 我等多1年12個月又算得D咩

太遺憾啦 我等佢下一批貨先去取 希望好番D啦>V<
希望真係會再出喇
coffeemak 發表於 12-10-2012 10:32 PM

出得再真再靚都無用
當我見到DX12版戈時 真係令我成個人呆哂

不過出番大貨 品質自然下降 相似度都大減
回復 16# hottoys專家
唔係應該批批貨都一樣ga mei?
只希望joker2.0唔好跌watt跌得gum勁la..(因為官圖已經唔多似)
哈哈 Hottoy下次可能會係樣板到加句,大貨可能會與樣板呢句條款
haha
訂hottoys真係有風險

如果佢可以跟到版9成 我等多1年12個月又算得D咩

太遺憾啦 我等佢下一 ...
hottoys專家 發表於 12-10-2012 10:39 PM

下一批都應該都唔會差好遠喇我諗
出得再真再靚都無用
當我見到DX12版戈時 真係令我成個人呆哂

不過出番大貨 品質自然下降 相 ...
hottoys專家 發表於 12-10-2012 10:45 PM

真係大減囉好可惜
哈哈 Hottoy下次可能會係樣板到加句,大貨可能會與樣板呢句條款
haha
hkez8 發表於 12-10-2012 11:07 PM

其實不嬲都有,但無理由我訂蝙蝠俠佢大貨出隻忍者龜比我我都要硬食架嘛
有要求係岩 特別係個頭 話哂最值$同珍貴就係呢樣
上色有偏差我接受到 不過如果去到走樣就難頂d...
對眼係有d問題 雖則話好嚴重走樣又未到  不過一眼就望得出
知唔知咩叫廣告, show 出黎係最好架啦,
你幾時去麥記買飽係同廣告&#22000;個一樣架?
大貨有差異係正常,唔好過份就得.
有要求係岩 特別係個頭 話哂最值$同珍貴就係呢樣
上色有偏差我接受到 不過如果去到走樣就難頂d...
對眼係 ...
pathk 發表於 12-10-2012 11:34 PM

我都係為個頭先訂
知唔知咩叫廣告, show 出黎係最好架啦,
你幾時去麥記買飽係同廣告&#22000;個一樣架?
大貨有差異係正常,唔 ...
DIG 發表於 12-10-2012 11:41 PM

姐係同樓盤廣告一樣??
我都真心覺得好遺憾....當初訂DX12有一半都係因為呢個最神似既頭雕...而家出到竹9真係差好衰呀神似度.....有好多師兄話老D更有味道,但問題係唔只老,係唔似演員個樣(雖然都係上品).......我覺得最大原因係對眼上色唔同左......我都好想要反呢隻呀......

P.S想當年HT出"未來戰士2018",同一位演員大貨出得唔似,HT都保獲出反個正頭比買家....不過而家既HT一定冇呢支歌仔唱....:79:
回復 24# DIG

我覺得即係如果HT一向大貨都走樣,量產技術唔夠既我冇野講.....但追左HT幾年既師兄都知HT絕對有能力頭雕上色去到8,9成,例如船長,甚至以前有例子大貨比版仲要好.........我覺得今次真係因為趕出貨先會禁..........期實我真係唔介意等到出年1月&#25886;隻更正既BATMAN.......而家真係15,16....希望好似專家所講下一批會好少少....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽