Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ~超特發~ Batpod 可以攞貨 + 取貨分享討論

我張單2/6 6點。。。。幾時至有得拎,好心急!!
今日仲係派到第2日??
今日仲係派到第2日??
Usteakum 發表於 15-10-2012 01:59 AM

我六點幾打到去重係派到2/6 2:00前
我今晚去攞左, 我係六月一日一點幾O岩O岩攞到~
好好彩三大問題都可以接受, 最慘係得返一粒3A 電要O係TV REMOTE 攞左一粒
但都好光呀, 聽日買左都唔換返了, 費時又要鑽羅C~~~

PS: BATMAN 仲係七月七.. 我七月十一... 等...
我張單26/7 咁咪要出年????!!!!:no:
今日仲係派到第2日??
Usteakum 發表於 15-10-2012 01:59 AM

:42::42:係呀,師兄.......:o
諗諗下,到時候black widow同catwoman會唔會同一命運,又係係咁等等等:56:
諗諗下,到時候black widow同catwoman會唔會同一命運,又係係咁等等等
yorpheus 發表於 15-10-2012 10:24 AM

唔會卦.....:@:@
CATWOMAN我第1日已經去訂左了~:67::67:
BLACK WIDOW果時就第2日,其實BLACK WIDOW都唔洗排隊...:38::38:
只係CUT訂CUT得快....:54:
回復 371# EDMONDLUN

Catwoman我冇訂啊,買現貨或單就算(一日未知除唔除到眼罩一日都唔想訂住)

black widow我都係第二日單,希望到時快d有得拎:77:
回復  EDMONDLUN

Catwoman我冇訂啊,買現貨或單就算(一日未知除唔除到眼罩一日都唔想訂住)

black wi ...
yorpheus 發表於 15-10-2012 10:33 AM

BLACK WIDOW我地同1日喎,師兄:77::77:
CATWOMAN第1日我2,3點已經出左去訂了:43:
果個時間唔算多人,20分鐘到已經搞掂~:67:
眼罩果PART到而家都未有得睇:38:
回復 373# EDMONDLUN

haha,冇計,BW開訂第一日排個條隊太震撼。

Catwoman 同 bane我本身諗住追單,不過見到DX12既派貨速度,我都係追現貨算:50:
回復  EDMONDLUN

haha,冇計,BW開訂第一日排個條隊太震撼。

Catwoman 同 bane我本身諗住追單,不過 ...
yorpheus 發表於 15-10-2012 11:02 AM

Batmobile,batman,batpod全部等到慌既:67:
我諗遲下既ironman mk7都會係同一命運:38:
Bane就應該唔會派好耐,尋晩經過見仲收緊訂:57:
回復 375# EDMONDLUN

Mark 7都好像开左一个礼拜多D就cut jor  right??

回復 376# bunchan

Yes, 但計埋動漫個三日就一個星期多少少

Btw, Ching你個張相好正喎!
回復 375# EDMONDLUN

如果Bane可以大隻返d就仲好~我估bane應該唔多人訂掛,拎貨應該會同局長差唔多。