Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.31~~~Ultra Act~~~Ultraman Gaia Supreme Version

正呀呢隻:71:
不過Agul V1太貴了,特效件連増髪死光都無:26:
希望Gaia V1會多d特效件:35:
始終不喜歡筋肉人的ultraman
yugi 發表於 9-10-2012 11:09 AM
筋肉超人都幾型呀~~~~~~:shy:
支持Some大~~~
呢隻SV佳亞我訂咗未拎,雖然唔差~~不過我反而期待出佳亞V1~~~
leo_yamtszfung 發表於 9-10-2012 11:13 AM
THX Leo 兄支持~~~~V1 可能要三四月先出到~~~~~:)
Some大正Post, 點都要支持啦..............:71:
support   !  呢隻我都有買:71:  大大隻,但我就覺得佢大隻得好睇過麥斯~   可惜我果隻左手有DD鬆:42:

support!
但係大隻咗的確有啲怪........
如果用番原本個身又會唔會好啲........
suppot!:71:
如果要出gaia v1希望唔好同agul v1咁一樣死光都冇送啦:80:
大隻佬咸蛋:Q:Q:Q
今次SV就係用左燈底凹入上銀油, 正常打燈下已經好閃
redfish 發表於 9-10-2012 11:42 AM
原來如此~~~~~~~~~:D
支持Some大分享
唔知點解小弟真係唔多鍾意隻玩具
timothy276217 發表於 9-10-2012 12:19 PM
謝 timothy 兄支持~~~~~:)係咪太肌肉型關係呢~~~~:?
support!but I cant buy it
yundai555555 發表於 9-10-2012 12:50 PM
怎麼會買不到呢 yudai 兄~~~~~~~~~太貴抑或無貨~~~~:?
正呀呢隻
不過Agul V1太貴了,特效件連増髪死光都無
希望Gaia V1會多d特效件
saga522 發表於 9-10-2012 04:22 PM
魂限就要硬食貴價~~~~除非對佢完全無興趣啦~~~~~:unhappy:
佳亞都係小弟最愛既超人! 一定要支持!! :71: 不過對SV既肌肉一向麻麻...感覺都係最鍾意權藤多過中村...:36:
有特效件真係好玩好多~
Some大正Post, 點都要支持啦..............
samyeun 發表於 9-10-2012 06:06 PM
謝 samyeun 兄支持~~~~~~~:)
support   !  呢隻我都有買  大大隻,但我就覺得佢大隻得好睇過麥斯~   可惜我果隻左手有DD鬆
rkdfie99999 發表於 9-10-2012 08:53 PM
我兩邊膊頭關節都偏鬆~~~~~~:(
support!
但係大隻咗的確有啲怪........
如果用番原本個身又會唔會好啲........
bigjohn2hk 發表於 9-10-2012 09:31 PM
用番原本個身就變權藤版~~~~除咗 V2 之外~~~~SV 佢都有客串扮過~~~~:DD

suppot!
如果要出gaia v1希望唔好同agul v1咁一樣死光都冇送啦
圭圭圭 發表於 9-10-2012 09:56 PM
Agul V1 好似得把光劍同光臨震地特效件~~~~多樣頭頂光線就好啦~~~~~:(
Thanks for the detail report. Also enjoy your post. Support! :71:
大隻佬咸蛋
cchong420 發表於 9-10-2012 10:03 PM
He-Man ~~~~~~~:34:

佳亞都係小弟最愛既超人! 一定要支持!!  不過對SV既肌肉一向麻麻...感覺都係最鍾意權藤多過中村...
Jono@行星試相館 發表於 10-10-2012 10:44 AM
而家日本都唔係好興大隻佬超人~~~~感覺無咁靈活~~~~權藤真係比較適合啲~~~~:73: