Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 得閒執下櫃04 沒完沒了的 Marvel 3.75 寸

回復 1# 大ken
實在佩服大ken兄.
老實講, 如果我仲係十幾歲, 我都會咁樣大包圍影下玩下.
現在人大左已經無咁既魄力.
努力呀! support! :DD
可以得閒執下柜,其實係

是家中老婆大人下放權力的象徵,

是平日做到隻狗咁,需要精神解放,需要肉體放 ...
大ken 發表於 10-10-2012 06:25 PM

:handshake: OMG, 是家中老婆大人下放權力的象徵...........需要精神解放的象徵....

U read my mind!

:$
超厲害的收藏  我的3.75大概只有大ken的一半不到吧
我覺得3.75就是這樣好玩 收集越多越有趣啊
回復  大ken
實在佩服大ken兄.
老實講, 如果我仲係十幾歲, 我都會咁樣大包圍影下玩下.
現在人大左已經無 ...
Firewalker27 發表於 10-10-2012 11:28 PM
超厲害的收藏  我的3.75大概只有大ken的一半不到吧
我覺得3.75就是這樣好玩 收集越多越有趣啊
jay27 發表於 11-10-2012 12:46 PM

多謝Firewalker27兄 和 jay27兄,
大包圍玩玩具也實在係幾需要魄力......需要幾多時間
但整完後又會有無法言喻的滿足感,好似完成了一個大PROJECT咁
始終買了堆玩具返來,玩完放埋一邊,仲要堆到垃圾崗咁,係好慘不忍睹的事,
為了不辜負這批玩具的出現,一定要好好玩下既.
ching, 請問ghost rider 的電單車邊到入同咩價, 請pm
ching, 請問ghost rider 的電單車邊到入同咩價, 請pm
nauke195 發表於 3-11-2012 12:13 PM

都唔駛pm囉,唔係d乜秘密
我係在灣仔玩具街入既,都係幾草而已
這些1:18既電單車有好多款式,在斗斗城也有的
多得很~~~~^^搞到我都想post~~