Toysdaily 玩具日報

樓主: malaubanana

[Hot Toys] DX12 batman把EMP槍淨係著得一點離唔離譜d?

回復  malaubanana

只能說你要一粒咁細既電供8粒燈!你就知唔太可能啦!唔好咁介意啦....唔通你成日 ...
alan1128 發表於 6-10-2012 12:20 PM

那是8粒膠,燈只有一粒.
我就認為係電池問題,同埋影相打燈問題.總之只係小問題
我嗰把一盞都唔著,fxxk!!!
有冇CHING換過電試下 我個支都好暗 :56:
把槍雖然得一粒燈~但都夠光既~..
原來佢本身有三粒燈:@
The Emp gun is so different to the prototype Gun.. The prototype Emp gun looks like it has 3 led light bulbs, but the actual product only has 1 Led light bulb!

Is this the first batch of defects for EMP Gun?
街鋪賣Dx1219xx-20xx合理嗎?
官圖除咗突起果十粒"的"有上黑色油外,低部是應該透明的。
但係大貨的低部並不是透明,而是有上黑色油的。
會唔會因為這樣所以令到盞燈好似唔夠光?
回復 36# matthewxd1998

視乎你自己承受能力⋯鐘意就好
太接近垂直影/睇的話,係唔光的,因為槍頭十個突出位有黑色顏料。

要則影/打則睇至有效果。
catcat 發表於 6-10-2012 12:52 PM

其實槍身里邊應該要有灯, 而里邊d灯光係要透過果槍頭果十粒突出透明材料而发出灯光.
官圖除咗突起果十粒"的"有上黑色油外,低部是應該透明的。
但係大貨的低部並不是透明,而是有上黑色 ...
Kopchevboris 發表於 6-10-2012 07:45 PM

唔通係上錯色?
回復 37# Kopchevboris

我的理解也是應用透明片做槍頭的底部, 內裹可能只有一粒LED, 但內有反光物料去產生重影的感覺。

如果純係打燈, 三套官方sponsor的blogger圖到打唔到啦。
如果打燈可以由"一點光"打到如版一樣全光, Photoshop就無存在價值。
我支槍剛拆出來果陣都夠光, 但開多一陣就已經慢慢變到好暗~:56:
一定要自己加反光佢
其實45度望落去當望唔到粒燈, 陣係望果十粒透明膠時都幾光架 :45:
   系我睇錯??????:50: