Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.116~~~精神異常的英雄~~~Tiger

白虎正:71:,希望契約獸可以平d:44:
唔計生存二人,唔知下隻仲有無通販:63:
期待流星Storm,兩隻Greeed:43:
龍騎素體真係好正呀 !!!!!!!
呢個靚 BODY 真係令成個龍騎系 SHF 生色不少 !!!
話說我仲未買白虎...
講起白虎... 我好想佢快 D 出 ALTERNATIVE 呀 !!!!!!!!!!!!
又有得睇some大正帖:71:
如果條變態友出現係現實都幾恐怖…:(
唔知黎隻會否跌價呢...等緊低價入佢同Raia...
Jono@行星試相館 發表於 5-10-2012 02:22 PM

咩依家吾係除左夜騎之外隻隻都跌晒啦咩~~~????(吾計魂限果d)
我睇到海鰩同鐵兵都吾洗2魚~~~白虎同皇蛇都係吾洗3魚~~~
夜騎係我所見shf之中炒最貴果隻~~~(又係吾計魂限果d)
有鋪頭賣日版1牛找1草~~~
快d出白虎契約獸啦~~~
期待呀~~~:!
Some 大得閒番 又有正野睇=)
暫時仲未落坑 好後悔冇早D留意龍騎同夜騎
D 契約獸又限定 睇左當買左=v=
繼續等你的分享!!
那個雙手大爪真是魄力十足~~感謝樓主詳細的報導!!
爪爪很帥,但我還是等生存...
唔知黎隻會否跌價呢...等緊低價入佢同Raia...
Jono@行星試相館 發表於 5-10-2012 02:22 PM
好似跌番少少~~~~我諗係時候要入手啦~~~~白虎好容易會"蘇州過後"~~~~~:44:
雖然不喜歡東條這角色但白虎的設計我覺得比龍騎更帥

雙爪能獨立活動的確不錯~
但這次的接口零件仍 ...
手榴蛋包飯 發表於 5-10-2012 02:31 PM
今次我這一隻白虎的手腳零件沒有容易掉下~~~THX 手榴兄支持~~~~:71:
白虎正,希望契約獸可以平d
唔計生存二人,唔知下隻仲有無通販
期待流星Storm,兩隻Greeed
saga522 發表於 5-10-2012 06:57 PM
下隻通販我估會係奧汀~~~~~:73:之後GE 魂限味好濃~~~~利刃~~螺旋~~模擬超人~~~劇場版龍牙~~花夢~~~TV SP 妖翠~~~:55:
龍騎素體真係好正呀 !!!!!!!
呢個靚 BODY 真係令成個龍騎系 SHF 生色不少 !!!
話說我仲未買白虎...
講起 ...
玩具 發表於 5-10-2012 07:04 PM
Figma 同 SHF 素體各有千秋~~~不過笨大可玩性高出一班~~~又有契約獸~~~可謂好上加好~~~:73:
Alternative 魂限味十分重~~~皆因當年裝著死晒貨~~~~:55:
終於等到Some大'包交',當然要支持喇:71:
Tiger做形真係靚,小弟都覺得係咁多隻中最形嘅
攪到我都想........:*
Somebody_Ex兄既POST一定要支持:handshake:見我簽名就知係支持者:)
又一篇好評~每次看SOME大的評論都覺得非常詳細~
白虎我還未買呢~尚等好價中><
又有得睇some大正帖
如果條變態友出現係現實都幾恐怖…
森記 發表於 5-10-2012 07:07 PM
謝森兄支持~~~~~~:77:其實係大家身邊可能都有唔少東條咁GE人出現~~~~~:68:
快d出白虎契約獸啦~~~
期待呀~~~
小玥玩具大堂 發表於 5-10-2012 07:15 PM
呢個只係時間問題而已~~~~:DD