Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 睇DX7睇到眼火爆,不如睇D開心野 Custom Made Batman Armory Diorama

回復  supermodehk2

我又唔覺太雞, 不過個價真係太進取, 我收倒EMAIL時都打了個突. 如果4K內重可能 ...
darknight 發表於 3-10-2012 11:19 PM

不如大大你試下周圍攞d相去問下人, 4K我信有人肯幫你做到一模一樣. 問下d模型高手啦.
4k我来做!!!
:66:
回復 17# LEE8CHEN

重要包LED包武器包一套膠衫,我估2.5k,一隻大膠Hulk價差不多。 TD咁多神級師兄,能完我心願,減我DX7傷心者大有人在。 肯出手與否就題外話。
個架同配件好唔掂
its good but too expensive!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復  bunchan

唉, 我唔係危言聳聽, 有人話係角度同燈光, 咁點解DX12 角度同燈光下無咁大落差呢?? ...
darknight 發表於 3-10-2012 10:34 PM

大大一日未出大貨唔洗擔心住~~~~~~:he:
都ok靚既~不過一牛美金仲靚~:58:
回復 21# kevinwong4ever

大大重好講,你個post嚇到我標屎標尿。 呢隻dx07如果係咁,我會撻訂,清埋10張單才訂新野,重係訂v.2多,期望有舊版下錯極有個譜!WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 真係條利有毛,草佢泥馬,燒佢數簿!!!!!!!!:63:
如果係升降台會好D
回復  darknight

又唔好歧視菲律賓..
.其實菲律賓係出唔少猛料雕像師,做SIDESHOW ,電影用雕塑配 ...
dasw123 發表於 4-10-2012 12:22 AM

咁又係, 但可能先入為主一講菲律賓就成班賓賓出曬梨... :ice:
第一眼好似幾好,,再望多兩眼就覺得簡陋左D..
銀鐵色加上型狀好似唔夠時代感,,, 流左D...
我諗冇乜人會花這筆錢
如果有,師兄們真要睇清楚,只須放大小小睇,好明顯見倒啲膠又凹又凸,又彎又拗,門又閂唔齊
收倒實物應幾驚嚇
睇落好靚, 但個價仲靚~
回復 27# rlb

u are right and i think the next project of HT Is this armory!:66:
回復  rlb

u are right and i think the next project of HT Is this armory!
darknight 發表於 5-10-2012 06:48 PM

係就好呀Darknight 兄