Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] DX 12 and DX 07大貨相???

TonyM 發表於 3-10-2012 11:06 PM

各位大大,有無睇到係電腦台下的CA彩盒,呢張相有玄機呀:58:
隻batman好似好腫脹既??

batman"手爭“個甲去到上臂到,好像不是咁高的高的:80:
batman"手爭“個甲去到上臂到,好像不是咁高的高的
H.K壞孩子 發表於 4-10-2012 10:44 AM

係喎~~~點解大左兩個碼咁既@@
好彩兩隻都無訂

甚麼玩具狂熱
Howard你不如收皮
回復 79# ilovetoys

bigbig 有無訂B仔??我都有擔心B仔會否撻QQ:79:
B仔好像大隻左:Q,生生性性呀
回復  ilovetoys

bigbig 有無訂B仔??我都有擔心B仔會否撻QQ
H.K壞孩子 發表於 4-10-2012 11:59 AM

我有訂呀~~我都擔心好似山出地事T.T
有傳話突然派DX12,
係因為Luke同T800兩款DX個頭雕都出左事。
但消息未經證實...!!!!!!

回復 83# ilovetoys

大家一齊擔心啦∼∼有人陪 有人陪:DD:DD
回復 84# kafai1978

but點解現在又發DX07出貨相???既然有問題的話

但我覺得DX12頭雕都係出左事:oh:
我同意! 可動眼根本令像真度下降!
新batman, Dr Jones, DX 01 joker 隻眼全部唔得!
最慘隻batman :26 ...
Strawberry 發表於 4-10-2012 08:12 AM

個人覺得,可動眼呢,DX03同DX06係出得好好既
batman個肚既"#"帶重係咁長........
天行者直頭完全係第2個頭黎,不能接受.....個版咁神,但出貨就屎一樣,佢 ...
neo.L 發表於 3-10-2012 10:30 PM

BILL爺終於有知己啦:36:
大大,消息係咪真架!? 好灰喎……
DX10係我第一隻T-800…
個板咁靚,唔好衰呀…