Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] DX 12 and DX 07大貨相???

:no: 布斯頭仲差過上次動漫版
Luke....仲:die:
頭像被屏蔽

:45:
您的帖子長度不符合要求。當前長度: 4 字節系統限制: 15 到 10000 字節
Bruce 好疲倦:71:好有TDKR被人打殘後既感覺
呢次HT抵讚
:43:BATMAN快D黎啦~~~

大家在酸DX07, 但沒人覺得DX12HS也不怎麼好嗎?

大家好, 小弟是隔離台的Ayumiwill:65:
目前是護理學生, 看到DX12 Bruce Wayne的頭, 第一直覺就像看到病人面容一樣
有如罹患初期acromegaly 的病人
難道沒人覺得大貨不像官圖嗎
:70:
無搧動, 純discuss:64:
儍標見到STARWARS出成咁即刻心都定埋:58:呢次仲唔係返身好機會:34:
大家好, 小弟是隔離台的Ayumiwill
目前是護理學生, 看到DX12 Bruce Wayne的頭, 第一直覺就像看到病人面 ...
Ayumiwill12 發表於 3-10-2012 11:33 PM

合併討論
呢隻大貨Batman收貨啦,快派:53:
合併討論
MAX 發表於 3-10-2012 11:57 PM

Max版主好:
我在TD淺水很久了, 最近才決定加入討論
謝謝您的通知, 我剛才還以為被刪帖了 :)
大家好, 小弟是隔離台的Ayumiwill
目前是護理學生, 看到DX12 Bruce Wayne的頭, 第一直覺就像看到病人面 ...
Ayumiwill12 發表於 3-10-2012 11:33 PM

因為張圖裡面個頭直接放在燈箱上面,需知道任何人直接由下巴打燈上面都會像鬼一樣,而且咁近光源影唔到細節位都好正常,所以大家都唔會特別抽插~
暫時唯一比較明顯係隻眼有少少反白,但未知係咪不能接受反圍內
TonyM 發表於 3-10-2012 11:06 PM

那位人兄在PHOTOSHOP嗎...:66:
一日未出, 都唔知係咪甘差( 安撫一下):)
我訂了天行者,如果大貨係呢個樣,我好想講粗口囉
我一定要退錢
Luke 同D普通兵人頭雕差唔多....:DD
Batman 也不見得好.... 只能說HT官圖那位攝影師真是神人 !!