Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [2013年3月出]Transformers 變形金剛 MP-15, MP-16 及 MP-10B

回復 60# kkwkkw

不需要 PM ED
回復 59# superhin

THANKS CHING~ 收到了, 計落都唔係太貴 3只都可以入手~ thanks~

入音波的朋友先會入埋之後兩套,唔會'15,16'.
順帶一提,當年三色台版係叫獵犬(同博派吉普車同名),唔係野犬。 我係粵語向的。
MP15 及 MP16, 咁細隻都要4000yen 1 set, 各自一隻人仔已經同款唔同色, MP16 只鷹又同 MP13 跟果隻同款唔同色, 太過份喇
入音波的朋友先會入埋之後兩套,唔會'15,16'.
順帶一提,當年三色台版係叫獵犬,唔係野犬。 我係粵語向的。 ...
遊俠 發表於 5-10-2012 11:42 AM

獵犬係博派嘅綠色吉普車, 野犬正係狂派呢餅cassette帶

回復 64# kinis

但我咁諗,兩隻人仔一直都係係動畫都係出雙入對的,二來,只睇張圖好像兩者有點分別,隨顏色唔同外,武器都好像有些分別,所以我決定落訂。
MP15 及 MP16, 咁細隻都要4000yen 1 set, 各自一隻人仔已經同款唔同色, MP16 只鷹又同 MP13 跟果隻同款唔同 ...
kinis 發表於 5-10-2012 11:43 AM

的確係貴
但再做得絕啲可以將兩隻人仔放埋一 pack,狗同鷹放另一 pack,到時仲難揀 :Q
黑色柯柏文唔錯喎:58:
獵犬係博派嘅綠色吉普車, 野犬正係狂派呢餅cassette帶
洛迪文 發表於 5-10-2012 12:16

我記得好似叫野狗喎
有冇人有YOUTUBE LINK??
柯柏文好型仔~~~~~~~~
有狂派logo先係真黑文:$
隻MP10B冇櫃冇ROLLER, 居然仲貴過MP-01
:handshake:黑文:handshake:
YEah !!!! 黑文哥 !!!!!
MP-16這星期派, MP-10B next week