Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [2013年3月出]Transformers 變形金剛 MP-15, MP-16 及 MP-10B

magnus出埋拖架就perfect啦!! 妖:blame:, 係時候出啦!!! 收收埋埋>_<
嘩...真係買到無位...睇下今個月呢隻點先算....
TAKARATOMY 2013年2月23日發售: Transformers Master Piece MP-15 Rumble & Ravage 4,000Yen
&#12488;&#12521;&#12531;&#12473;&#12501;&#12457;&#12540;&#12510;&#12540; MP-15 &#12521;&#12531;&#12502;&#12523; & &#12472;&#12515;&#12460;&#12540;
好亂 @@ 有冇師兄解釋比我知 MP 15 ,  16 係邊幾個呀?
好亂 @@ 有冇師兄解釋比我知 MP 15 ,  16 係邊幾個呀?
superhin 發表於 4-10-2012 04:07 PM

MP-15 會係 Rumble (雷響) & Ravage (野犬)
而 MP-16 <= d 個 moment, 冇人知出乜.
回復 50# Vince

謝謝~~ 即是訂了 MP-13 波音要訂埋 MP-15啦 @@ 但兩隻cassette 帶要 $400 @@
頑仔fb MP-10B應該係黑仔柯柏文:78:
MP-16 <= confirm 係 佢地

而黑影會係 黑文, MP-10B ... :31:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復  Vince

謝謝~~ 即是訂了 MP-13 波音要訂埋 MP-15啦 @@ 但兩隻cassette 帶要 $400 @@
superhin 發表於 4-10-2012 04:27 PM

sorry ... 係會有 2 set cassette ... :70:
回復 54# Vince

$800........ I m dead!!!!
過契狂派,顏色變黑又得,變白又得,得&#21655;!!又有水魚出$$$:34:
有本事出多隻黑文死亡限定....好似上次咁賣2叉幾野囉....痴X線.......
有冇人知几錢.....好似好貴咁既:70:
有冇人知几錢.....好似好貴咁既
wayneadd 發表於 5-10-2012 09:16 AM

尋晚係頑仔訂了 MP15 & 16
回復 59# superhin

兩套訂價要8魚嗎?