Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Batmobile Coating 一問

20萬!!!!!!!!!!!!! OMG!!!!!!!!!!!!!:@
回復  catcat

貓大!我尋日行雞旺個時見到個傻佬....佢話自己已經訂左the bat!我當堂呆左!
alan1128 發表於 27-9-2012 03:11 PM

可能係孩之寶呢:58:
可能係孩之寶呢
emilykls 發表於 27-9-2012 04:20 PM

我訂佐 The Bat 呀, 不過係 hotwheel~~ :he:
回復  catcat

貓大!我尋日行雞旺個時見到個傻佬....佢話自己已經訂左the bat!我當堂呆左!
alan1128 發表於 27-9-2012 03:11 PM

回復 19# catcat

haha!!!!!!!!!!!!!!我當時個反應就係......"不是吧"!!!!!!! 重有d想飆冷汗!!!!!!!!:50:
如果真係用20萬開發左The Bat、整左個模,
你認為hot toys會唔會唔用個模、唔量產呢?
回復 11# 你好

:71: good ching
貨已拎, 都給你一個讚
回復 21# Jimy

要做幾多架先可以壓到低個成本? 訂價又會開幾錢? 市場又會有幾多購買力? 仲有香港玩家最緊要的空間要考量....
有時唔係隻隻都要賺錢, 或者用錢去衡量既
回復  Jimy

要做幾多架先可以壓到低個成本? 訂價又會開幾錢? 市場又會有幾多購買力? 仲有香港玩家最緊要 ...
theredsneverdie 發表於 27-9-2012 19:14

當佢一隻the bat淨賺你$1000咁少,又當佢得1000個人訂咁少,
呢到都$1000000,一百萬。
對好多人黎講係小數目,對HT黎講更加唔係錢,
相反,要蝕一百萬、一千萬,HT都蝕得起。
更何況HT去到呢個地步,講得岩,唔係隻隻都要賺要用錢去衡量。
其實就算做到,都系比外國市場比較多啦。。。講真,香港邊到放到尼隻野啊。 就算有人訂,我估都系晤開盒儲lor....
The bat成半張床咁大,真係唔知放邊..........
回復 26# EDMONDLUN

就算比你#得起天花板,都晤知點#好∼∼∼
The bat成半張床咁大,真係唔知放邊..........
EDMONDLUN 發表於 27-9-2012 11:59 PM

睇圖仲以為好細∼∼一見實物就知無可能買到喇∼
回復  EDMONDLUN

就算比你#得起天花板,都晤知點#好∼∼∼
bunchan 發表於 28-9-2012 12:01 AM

一個唔小心跌落黎,會責親人........危險!
加上真係太大,老虎一定見到,到時一定日哦,夜哦!
慘過X!
睇圖仲以為好細∼∼一見實物就知無可能買到喇∼
J.Z 發表於 28-9-2012 12:04 AM

老實講,有$$買,都未必有地方放!
我就一定冇地方放,就算真係出左,都只可以欣賞下師兄們既靚相!