Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 超合金 女神異聞錄Aegis

當初第一次見到E隻超合金的官圖的時候,小弟比佢深深吸引住,可惜當時價位未如理想,心霖有機會的話都要入一隻。剛好,最近有機會以跳水價入手,當然就毫不猶豫入左啦~:$
不過,當我拆開包裝見到佢的廬山真面目之後,卻系覺得非常地失望……

玩具本身的質素都OK的,但系摞系手上的感覺就系覺得唔多妥……

可能系因為本身合金的含量唔系好多,只系關節位系金屬,比例太少

配件的數量都算可以,可玩性都仲系夠的

配件裏面的飛拳系有機關的,可以彈射出去

左下角系隻飛拳,背景太黑睇唔清,見諒:45:

而除左合金比較少之外,個面相都系怪怪地……單系睇上面的圖,好似都無咩野,但系!當換左另外一個面相,真系怪到不得了

就系E個面相啦,雖然我對女神異聞錄的瞭解并唔多,但系齋睇個樣我都覺得好似崩左咯……

當我玩緊佢的時候,我不由自主咁霖起超合金的真魔神,果隻先系對得住廣大玩家的良心產品,不單造型好,而且夠重手,夠分量!

最後,幫你加D人氣啦……

多謝觀賞:64:
persona 迷支持一下~~
個面相差少少
不過跳水價入應該也收貨吧~~
樣子差小小,但身材小包包做得不錯:p
超合金在面相上還要加油:78:
除左呢隻之外,我重入埋兩隻figma:78:
想買。。。。。。