Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stormydoll

[玩具攝影] 新人分享聖衣神話冥王篇 (13-10-2012更新幾張照片)

正呀, 又有星迷加入, 十卜呢......仲有正場景~ 期待post多啲正相~
ray文 發表於 2-10-2012 12:44 AM

冥鬥士篇叫做儲齊, 依家追緊EX~ 見佢真係靚好多先追~ 見到聖衣神話十二宮D樣......真係慘不忍睹..... 所以一出EX即刻頂唔順....... 跌左落火坑:42:
小弟新買的冥三神full gear時發軟蹄站立不能,又唔想加支架,唯有挨牆企,無哂美感
希望N年後的Ex ...
ahprc 發表於 2-10-2012 01:27 PM

我隻哈蒂斯都發哂軟蹄架~ 佢身上件披咁鬼重.....當然企唔穩啦! 所以我將佢用架撐住.... 再用冥王座椅遮住..... 嘻嘻~
反而睡神同死神又無發軟蹄, 可能因為我無FULL GEAR啦~ 我自己覺得著袍企喺冥王隔離會型D~~ 哈哈~ 各人有各人所好~
其實我好多隻都有用支架~ 包括三巨頭同哈蒂斯.....個個都發軟蹄~~ 哈哈!!
冥衣真係好靚,之前放左兩隻神,現在好想買返
ToysHunter99 發表於 2-10-2012 09:49 PM

係呀~ 我見冥黃金靚我先開始買咋~ 之後見到越出越OK~ (除左隻英仙座冥衣, 都唔知出來做乜, 但礙於係冥衣, 所以毒發買埋.....V_V) 先儲齊一套咋~
咁師兄有無入埋天暴星貝努鳥之輝火?
咁師兄有無入埋天暴星貝努鳥之輝火?
ahprc 發表於 4-10-2012 01:09 AM

哈哈~ 咁又無喎~ 個人唔太喜歡冥王神話既角色~ 不過覺得輝火都幾型, 但放埋落去總覺得格格不入~ 所以唔諗住買咯!
冥鬥士篇叫做儲齊, 依家追緊EX~ 見佢真係靚好多先追~ 見到聖衣神話十二宮D樣......真係慘不忍睹..... 所以 ...
stormydoll 發表於 4-10-2012 12:52 AM

恭喜加入大家庭呢.....放心好多人陪你架.......神話之路好漫長呢~:78:
恭喜加入大家庭呢.....放心好多人陪你架.......神話之路好漫長呢~
ray文 發表於 4-10-2012 12:43 PM

無辦法啦~ 兒時無錢:42:儲齊咁多隻~ 依家有能力咪重拾一下童年回憶囉~
:36:不過依家既質素同以前既大系真係天堂同地獄既分別~:38:
但以前同幾個朋友夾份儲大系都已經好開心~ ^^:43:
無辦法啦~ 兒時無錢儲齊咁多隻~ 依家有能力咪重拾一下童年回憶囉~
不過依家既質素同以前既大系真 ...
stormydoll 發表於 4-10-2012 11:10 PM

冇錯呀, 相信好多ching都係為咗完夢及童年回憶呢.....加油!!:)
仲有一隻天蠍~ 今晚放埋上去先~
有無人知處女EX幾時出啊? 等到頸都長埋喇.........
靚人靚圖...EX我也中毒了{:3_144:}