Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[新品消息] ZCWO Mark 哥官圖

問我似唔似我會話麻麻地似但一定認到,起馬唔問佢先生你係邊位。
眼神明顯唔到,帶左超好D
過十魚個價位另人卻步,唔通QE3真係另通漲漲到係Figure都過千?
都唔係咁似, 再加上個價錢, pass!!
都唔係咁似, 再加上個價錢, pass!!
玩物者 發表於 22-9-2012 08:25 AM

8字會入,不過見到咁既陣容知冇可能!pass lol
面相腫左D...................:58:
係少左發哥個種眼神 , 咁既價錢定位會導至好多人郤步 , 如果價錢平d , 吸引一班捧場客先會更好 !
係少左發哥個種眼神 , 咁既價錢定位會導至好多人郤步 , 如果價錢平d , 吸引一班捧場客先會更好 !
dvddvdhk 發表於 22-9-2012 09:53 AM

本來都心動想支持香港人既figure:35: ,但一知價錢就:69: 都係算把啦:(
本來都心動想支持香港人既figure ,但一知價錢就 都係算把啦
kevinwong4ever 發表於 22-9-2012 10:02 AM

型神係最重要 , 要擺出黎吾使係側面做導賞員人地都知佢係邊個 , 呢隻人偶先算做合格 , 有呢種質素 , 比多d錢都係值得既 , 相反 , 如果頭雕吾得 , 你送埋d杯杯碟碟花盆佈景個d垃雜野再定個咁進取既價錢 , 就正如師兄話是解 , 都係算把啦 !!!
你送埋d杯杯碟碟花盆佈景個d垃雜野再定個咁進取既價錢
dvddvdhk 發表於 22-9-2012 10:19 AM

呢個位最乞人憎
本來質素差少少為咗支持下新公司加上英雄本色四隻字我一定會畀錢~
但佢明知自己收唔起價又想靠電影名氣搵食,就夾硬擺大堆頭懶係多嘢~屈得起錢咁款
地台老奉要畀架啦!加一塊印刷紙皮,兩條膠柱兩盤花就想屈多三舊?!過火啲掛~

佢唔係咁下作,佢九舊幾我都會即刻去訂,當佢細公司拎拉臣難兼且產量少成本大
但家下我點都等實物好得先講~唔係搏佢插水或者淨買頭雕算數
八字頭先會考慮入唔入 :o
哩個似D~
lokia 發表於 22-9-2012 10:13 AM

師兄呢隻好好多 !! 有發哥個種既堅定同好似會說話既眼神 !!  不過上色就差少少 , 同埋吾夠細緻 .
我見過二樓有個發哥頭,未上色,似過呢隻,佢地準備出但未知上色後如何

ZC呢套都可能收係因為英雄本色係我最愛嘅電影之一,如果有人出理豪哥同杰仔就好喇!!
呢個位最乞人憎
本來質素差少少為咗支持下新公司加上英雄本色四隻字我一定會畀錢~
但佢明 ...
不肖生 發表於 22-9-2012 10:34 AM

完全同意 :71:
我見過二樓有個發哥頭,未上色,似過呢隻,佢地準備出但未知上色後如何

ZC呢套都可能收係因為英雄本色係 ...
Dr.AL 發表於 22-9-2012 10:49 AM

有齊就梗係正啦 :71: 不過都要似先得 , 希望呢間廠可以越做越好啦 :handshake:
ZC而家搵左韓國仔合作之後成日整到D盒大大份,又扮哂野搞box art ,當正自己高左檔次,開價同大廠貼近.......

先唔好講D頭雕似唔似,但D上色好參差,Tony女友勁膠,Selene 油錯左無抹再油多層係面加上啞色到變左油牆咁,隻Tom Cruise有進步,但唔知keep 唔keep 到......

D配件真係silent gas,underworld 套衫照dup以前二樓出果隻,Tom副黑超同呢對Mark哥超核突到散件鋪D廿蚊貨仲好過佢,D件又recycle 用,Payton 張大班椅係之前對兔女郎嘅,對手用左咁耐好手整過D模,條條女隻手都咁大........

越鬧越多,失禮哂!!!