Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[新品消息] ZCWO Mark 哥官圖

你唔講真係認唔到佢乜水,可唔可以重新雕過個個頭呀呀:69:
個頭麻麻! 眼神唔到
但其他都好好 ...
遲D會不會又出賭神?:75:
回復  woowoobb

就咁睇圖, 個頭一般, 套西裝把鬼, 600就會考慮.
死都要跟埋d濕星配件+爛鬼背景, 造到d ...
henryay 發表於 21-9-2012 05:39 PM

師兄如果你搵到有Licence 嘅平過六舊水我真係寫過服字,連威龍果D咁嘅MlB都唔止六百喇!!
你唔講真係認唔到佢乜水,可唔可以重新雕過個個頭呀呀
打炒手家 發表於 21-9-2012 06:26 PM

師兄好似對D非大廠韓仔頭雕師好有成見咁,成日都插,呢隻雖然唔係太似,但未至於認唔到係Mark哥囉!!
嘩:50: 副Alain Delon 兒嬉到 :72:
唔似就係唔似,理得佢乜大廠細廠,HT出品一定靚?韓國頭雕就一定靚?唔批評得頂唔住摺咗佢唔好做囉:45:
重有呀!副超唔該執執佢啦,成個造型錯哂手工粗爆造到!:53:
重有呀!副超唔該執執佢啦,成個造型錯哂手工粗爆造到!
打炒手家 發表於 22-9-2012 02:15 AM

呢樣確實唔爭氣 ........ 官圖都核突成咁
其實個髪型似第2集孖生細佬阿Ken多過阿Mark
過八百唔考慮!bye bye
其實之前動漫展Mark 哥面相打暗影無禁重手反而重似, 而家大部人都覺得唔似, 真係要改一下個塗妝至引起各人的購買慾. 希望出之前改番靚佢喇.
頭髮好(次)漫畫公仔:@
after bought Top Gun, I will stop buying this brand whole set body + HS, honestly can't accept their quality, and seeing this price, must pass.
粒頭要話好靚就肯定唔係,
但問似唔似就係似囉~
我覺得好多師兄睇一啲經典電影頭雕時都容易不自覺用腦入面個印象去評價
但好多時我地個印象都係比較近期,但叫得經典通常都有啲歷史
一耐自己印象都模糊就好容易自動同近年嘅印象去比較

咁啱上面有師兄擺咗電影片段LINK,我估睇完會無覺得咁差
不過話分兩頭,呢粒頭雕根本就唔係楓林閣造型
擺明係後期跛腳之後嚟,夾硬跟返楓林戰裝束.....都算............
啲頭髮真係可以試下再核突啲添丫笨

淨係針對輪廓我覺得係合格嘅~值得重油
但值唔值過千又真係.......哈~