Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kkkiii0079

[玩具攝影] 馬沙之反撃!!!!—ROBOT魂 NU GUNDAM VS SAZABI 玩具分享

全力十卜:71:.............SAZABI最大問題是沒有浮游炮:53:,就可動放棄緊密結構:42:.........笨大又不出活裝甲...令人有不完美感{:3_143:}............但高可動SAZABI做型也OK...........是我近排所愛之物...........:love:
真係好正, 不過條腰略為幼左d.
家中已經有佢兩個既模型 (mg, hg 同 sd).
仲爭扎緊入唔入 r魂, 因為價錢同mg 差唔多, 但size 同 hg一樣...
煩腦中....:67:
兩隻相比都係NU正D~

最後幾幅似深情對望XDD
好圖, 一定要like!!!
2隻就係要一齊先有野玩
無人覺得魂ROBOT外型係比較帥嗎? 尤其係胸甲無咁厚

我都未擺返隻NU出黎合照:56:

PS:阿寶係一年戰爭末期 技術+NT 高達都可以打贏自護號了 當年格魯古古已經號稱性能與高達相同... 不過七年空窗期寶少掛住搵女先弱左啫 蘿莉控就技術同經濟夠 NT始終唔夠寶少高
:71: nice pose ~~~~~~~~~~~~~~
nice pose nice report :shiny:
好經典~睇完大大個post又想開番黎睇:)
期待更多宿敵之戰:71:希望遲下艾比安出埋~可以睇到wing zero vs 艾比安:DD
HAHA , 幾有趣woo, 謝謝分享
AMURO RAY VS CHAR AZNABLE...
唔錯唔錯!幾好。。。。。。。。。。。
NU GUNDAM 係我心目中既第二位設計得最正既高達.