Toysdaily 玩具日報

查看: 4647|回復: 17

[玩具攝影] pop 羅賓robin 新世界ver

真係好正﹐我比90分

我中意佢帶太陽眼鏡LOOK多D﹐夠COOL

原來可以除....裙  :34:

唯一缺點﹕唔可以除衫..:46:
Oh very nice!!!
真係好正﹐我比90分

我中意佢帶太陽眼鏡LOOK多D﹐夠COOL

原來可以除....裙  : ...
giogiohk 發表於 18-9-2012 12:47 AM

大獲 咁孖入咪走唔甩囉:46: :no: :$ :love:
大獲 咁孖入咪走唔甩囉
kit0829 發表於 18-9-2012 09:20 AM

一隻用黎強拆 ?:he:
this one is real nice!!!!!!!!!!!!!
個人覺得實物比官網靚左好多....不過今次插左地台之後好似企唔直....個人有d向後傾...唔知係米得我係咁...同埋條裙上色唔係太好...我拎果時見幾隻都花左
個人覺得實物比官網靚左好多....不過今次插左地台之後好似企唔直....個人有d向後傾...唔知係米得我係咁...同 ...
leung312 發表於 18-9-2012 12:26 PM

係.. 少少後傾... 我諗係個模係咁.

另外個底座少少曲, 放唔平... 我第一次見... 國內有帖都有依個情況... SO SAD.

同埋...我個隻有一隻腳底洞未開哂添... 插唔入個座... 要用尖咀X同佢做腳底穴位按摩.... 通通佢先攪掂...
個人覺得實物比官網靚左好多....不過今次插左地台之後好似企唔直....個人有d向後傾...唔知係米得我係咁...同 ...
leung312 發表於 18-9-2012 12:26 PM

條裙好似有D出左色呀油到.....但整体都OK嘅
係.. 少少後傾... 我諗係個模係咁.

另外個底座少少曲, 放唔平... 我第一次見... 國內有帖都有依個情 ...
spreroy 發表於 18-9-2012 12:56 PM

好似話今次隻ROBIN又有高彷......
好似話今次隻ROBIN又有高彷......
iamfinethankuuu 發表於 18-9-2012 01:27 PM

有幾真先 :he:
好索~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :46:
有幾真先
spreroy 發表於 18-9-2012 02:03 PM

真係唔知呀...但上次隻nami做得好似
一隻用黎強拆 ?
spreroy 發表於 18-9-2012 10:13 AM

條裙要強拆先得? 其實我唔諗住咁做但係未買想了解下:(
方便擺POSE 因為我係超級魯賓控!!
一係兩隻平排唔同POSE一係一前一後做出招個個分身:love:
不用強拆,個身係上下合體的
係件衫痴得好實,想除都唔得
so sad:angry:

條裙要強拆先得? 其實我唔諗住咁做但係未買想了解下
方便擺POSE 因為我係超級魯賓控!!
一係兩隻平 ...
kit0829 發表於 18-9-2012 09:22 PM
回復 13# kit0829

條裙唔洗強拆...上下身可以分體
我都係robin控...入左2隻:71: