Toysdaily 玩具日報

[詢問] Anna Hathaway:更新--模已番~P.3用了鉛筆試上色效果

多謝kfc 大大,實物靚過相,好正~~~
請問仲有冇人訂左未攞,現在還有2個頭剩下,頭先冇點人數。
多謝kfc 大大,實物靚過相,好正~~~  x 2
我拿了一個,有塗料會再UPLOAD上來.
等我試下用灰泥先,多謝各位師兄指教!!:D
Kf大師……雕工好……人友善……
實屬未來頭雕介新寵兒!

我呢位門外漢今日獲益良多……

期待下次再聚:64:
多謝kfc大大, 實物仲靚,期待下次作品分享,希望認真考慮在下意見,找公司合作,倒模及上色,不要浪費閣下的雕功及努力,最後祝工作愉快!! THX!!^^
Ananaken 兄講得岩!
Kf大師好人無私……但奸商無處不在
當心受人利用……:67:
無緣。希望下次kfc大大再覆模時可以攞到!恭喜各位ching得到好物。:63:
kfc 大,我想要餘下的,我過去你方便的地方攞呀,可以嗎?
期待各大大上色後不同的作品 !!
kfc 大,我想要餘下的,我過去你方便的地方攞呀,可以嗎?
cactus 發表於 17-3-2013 08:12 PM

當然可以,現在還有2個,如果星期二晚,再約時間
可以PM我或留電郵嗎?cactus05032006 @ 雅虎香港   ,十分感謝!!!
多謝今日各位支持,我會認真考慮賣俾人翻模轉售,自己唔使翻得咁辛苦
無緣。希望下次kfc大大再覆模時可以攞到!恭喜各位ching得到好物。
黃金獅子座 發表於 17-3-2013 08:11 PM

應該有機會的/; :) 。。。。。。。。
回復 175# kfc
kfc兄,不知小弟有沒有幸擁有你餘下兩個的其中一個呢? 謝謝
小弟的聯絡號碼 (!)((@()
再次謝謝KFC 兄, 希望可以盡早開工 {:1_211:}