Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kenyon12

[其他] 聖鬥士皇級小問題

青銅3 子only ? 即係星矢, 紫龍& 冰河only ???
想問皇級大約幾耐出一款? 有無消息下一隻大約幾時??  

我 ...
kenyon12 發表於 14-9-2012 01:57 PM

So far, 官方聖衣箱都係神話Appendix, 未有襯皇級size的官方品聖衣箱.

處女好似係食紙箱戰機的死貨bor
yugi 發表於 14-9-2012 02:01 PM

處女座死貨唔係呢d....
上面紅魚大大,消息係來自熟店老闆親眼睇到別店老闆收到代理電話的,
話唔食3,2盒,處女就算有可能再cut或直頭冇,
大部份舖都要食,少部份訂處女座少果d就可能唔駛,
因熟店亦認識一d唔駛食死貨既店,不過
果d店處女座唔超過1箱
處女座死貨唔係呢d....
上面紅魚大大,消息係來自熟店老闆親眼睇到別店老闆收到代理電話的,
話唔食3,2 ...
超級玩具迷 發表於 14-9-2012 11:13 PM

家陣玩玩具姐,唔使搞到甘啊?
係啦,之前見過水瓶冰河樣板,
但後尾就冇晒消息...!!!!!
回復 18# rex020

要﹗玩玩具喎!笨大你估真係笨架?佢都知邊D係熱賣,邊D係死蟹架嘛! 有D貨唔去凡但又有貨0係度,唔駛賣咩,就好似你有買秋葉紅的話,未必會買藍、黃架嘛,咁又要出藍、黃,邊個食呀?咪D店食囉……所以好似人馬咁,要人馬咪要食「A屎」既手手腳腳PARTS囉…
回復  rex020

要﹗玩玩具喎!笨大你估真係笨架?佢都知邊D係熱賣,邊D係死蟹架嘛! 有D貨唔去凡但又 ...
多其 發表於 15-9-2012 10:59 AM

笨大d sale唔係蠢的,佢地自己d客訂左幾多貨好清楚,如大部份客訂某款貨少,
擺明果款就死硬,瑞記就積住呢d,佢就會迫你食,
大舖經常性要食添,你以為精X,孤X好似好好賺,年中食呢d唔少
有無師兄可post 番之前水瓶皇級個試辨睇睇???
想問人馬原來售價是多少? 呢只皇級真係跌左好多???
頭像被屏蔽