Toysdaily 玩具日報

查看: 7133|回復: 22

[其他] 聖鬥士皇級小問題

Hihi , 本人從未玩過神話or 神話ex , 但我見人馬座皇級價錢ok , 想入, 想問official 有無確定黃金5青餇全出? 有無講預計日期?
說過黃金3青餇會出
但預計會出都可以叫停:67:
隨時燦爛到尾............
黃金聖衣論豪華、複雜其實都只係得人馬同天秤兩隻,其他太戰鬥格出皇級的話會顯得好單薄。
原先皇級人馬之後BANDAI整咗隻皇級水瓶試版,但似乎反應麻麻仲差過隻人馬,於是BANDAI先打尖整隻皇級海皇出嚟。如果連海皇都唔掂,睇怕就真係會爛尾喇…
我都好期待會出到皇級天秤紫龍呢~:58:
睇佢頭兩隻日本反應咁"好", 個個蝕到"笑".
呢D一返即蝕貨, BANDAI肯再出, 都冇乜人敢接.
我淨係知,如果今次唔拎多少皇級海皇,處女座你間舖唔會有份,
最少拎2盒或以上,我相熟店拎左2盒,所以冇事
傳聞有店因為唔拎,俾代理迫食幾盒
傳 ...
超級玩具迷 發表於 14-9-2012 12:34 PM

好彩既係咁兩盒都尚可接受既
:(
傳 ...

未聽過這種消息
總覺得出完海皇就有理由爛尾....
水瓶會變左做黑歷史
青銅3 子only ? 即係星矢, 紫龍& 冰河only ???
想問皇級大約幾耐出一款? 有無消息下一隻大約幾時??  

我見神話差不多一個月出一只, thx thx !!

還有我見有人display 係連埋聖衣箱, 皇級有無ga ? If not , 有無得買? Custom made ??
傳 ...

處女好似係食紙箱戰機的死貨bor:@
青銅3 子only ? 即係星矢, 紫龍& 冰河only ???
想問皇級大約幾耐出一款? 有無消息下一隻大約幾時??  

我 ...
kenyon12 發表於 14-9-2012 01:57 PM

之前有個bandai要員訪問
佢"話"會出青銅5子穿黄金聖衣
本來佢'話"人馬後系天秤
佢亦'話"會出神級角色如海皇,冥王(已兌現了一隻)
之前有參考出品既水瓶冰河(系在公佈海皇前已見倒)現在海皇已出都未佈第三隻
人馬2011年9月出;海皇本來2012年8月出(delay到9月出)
皇級聖衣箱到目前為止冇任何提案同計劃
呢條line摺左佢好過啦或魂限都得!
如果可以嘅話請出完皇級海皇之後出埋黃金水平冰河同黃金天平紫龍,可以玩下皇級海底級極戰場景!