Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] 舊物新追 Batman Begins 2011 Exclusive Version

回復 58# kcnneth
IRONMAN我都覺得應該會出MARK III, IV嘅Ver 2.0…
見到咁多Ching都話好多缺點…
反正有市場,一定多人買~
回復 65# bunchan

同Bun大一樣,太over了…
同埋呢隻勁痴塵…
回復 76# kimlam

Mark IV 應該唔會出2.0, 因為已出SUIT UP version, 條底褲已經用左新油!
回復 1# kevinwong4ever

haha!講真真係唔敢睇.....!中左就大鑊啦!!:(

放下毒先

回復 77# kimlam

晤错,当你知道正价既时候,已经想死~
回復 80# kcnneth

师兄好毒~~~~~~~~~~~~~
Kevin 兄 , 呢隻堅係正野 , 恭喜恭喜 !!:77:

隻 EB 1/4 我都入左 , 隻右腳有事要換 , 不過咁大隻真係好有氣勢!!:71:
回復 83# Dr.AL

师兄,只EB 1/4其实得晤得啊,整体黎讲??
回復  Dr.AL

师兄,只EB 1/4其实得晤得啊,整体黎讲??
bunchan 發表於 11-9-2012 02:55 PM

OK 架 , 不過唔夠大隻 , 學 MAX 大墊胸同膊會好好多
回復 85# Dr.AL

但系套suit, 我觉得好像沙胶gum bor....所以我最后都决定无买到:56:
回復 81# bunchan
Bun兄,真係唔知價…
當年係咪好似今年隻Gordon咁,VIP先買到,其他人就抽??
我係DX11先再始入坑,所以乜都唔知,但聽其他師兄講舊年派貨又係排到痴線…
回復 87# kimlam

就系当时VIP排4个钟队先买到ga......当你知道只野1牛3鱼几既时候,你叫我地3牛野点买呢~~~~:56:
太棒了, 就好像只有我乜春都睇唔到:no:
回復 80# kcnneth

好毒呀 !!!
其實好想買返MARK1 2.0,但心大心細,手頭得MARK VII一張單…
睇黎我地呢D新仔想齊一套真係好困難… 唯有等IRONMAN 3上映啦