Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] 舊物新追 Batman Begins 2011 Exclusive Version

我的1/6 / 12呎吋 batman收藏

仲有新入手的 EB 1/4 Batman
jeffloh 發表於 14-9-2012 10:03 AM

1/4 超正!!~~~~~~~~:shiny:
回復 151# kevinwong4ever
多謝~ 人一世物一世, 而且相信HT唔會出, 就算出都分分鐘2014先有, 所以照買~
咁多隻無一隻嘅披風係靚嘅,都係搵料自己做塊靚披風先得
咁多隻無一隻嘅披風係靚嘅,都係搵料自己做塊靚披風先得
woowoobb 發表於 14-9-2012 06:13 PM

咁期待你既作品了~~~~~~~~~:shiny:
回復  kevinwong4ever
多謝~ 人一世物一世, 而且相信HT唔會出, 就算出都分分鐘2014先有, 所以照買~
jeffloh 發表於 14-9-2012 06:10 PM

我都會入1/4,儲下子彈先~~~~~~~~:o
咁期待你既作品了~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 14-9-2012 06:24 PM

一定要做!連89個塊都做過!
回復 156# woowoobb

:@超期待呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~:D
我都會入1/4,儲下子彈先~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 14-9-2012 06:25 PM

我都係有brother講可以分期付款先至去買的, 不過比錢時最後都係一次過比晒算. (廢事要好耐先清晒D數~)
恭喜大大入手
後追因該花了不少錢
這隻真的不錯
不過聽說腳踝很容易骨折
很可惜的一點
恭喜大大入手
後追因該花了不少錢
這隻真的不錯
不過聽說腳踝很容易骨折
很可惜的一點
布魯斯偉恩 發表於 16-9-2012 12:39 PM

係呀!! 布魯斯偉恩大大,簡直重傷!! 但係呢隻確係好物! 無後悔!!~~~~:71: